Koelhouden.nl

Samsung RF50A5002B1/EG

Bekijk de goedkoopste Samsung RF50A5002B1/EG

De Samsung RF50A5002B1/EG is te koop bij

Review
Samsung RF50A5002B1/EG

De Samsung RF50A5002B1/EG is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Het heeft een Dual Auto Ice Maker die dagelijks ijsklontjes in 2 verschillende maten maakt. Je kunt de koelkast aansluiten op je waterleiding of het reservoir gebruiken. De Food ShowCase zorgt ervoor dat je snel kunt vinden wat je nodig hebt en het Metal Cool Plate houdt de juiste binnentemperatuur, zelfs als de deur openstaat.

De koelkast heeft een energieklasse F, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Het heeft een bouwkwaliteit en koelkwaliteit in de middenklasse, wat betekent dat het betrouwbaarheid en voldoende koelvermogen biedt. De netto inhoud van de koelkast is 496 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het geluidsniveau is 40 dB, wat als luid wordt beschouwd. De koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Helaas heeft het geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die hun verse producten langer willen bewaren.

Met de Dual Auto Ice Maker maakt deze Amerikaanse koelkast dagelijks ijsklontjes in 2 verschillende maten. Je kunt de koelkast aansluiten op je waterleiding of het reservoir gebruiken. De Food ShowCase zorgt ervoor dat je snel kunt vinden wat je nodig hebt. Het Metal Cool Plate houdt de juiste binnentemperatuur, zelfs als de deur openstaat.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost technologie.

De Samsung RF50A5002B1/EG is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft een strak design dat in elke keuken past. Met deze koelkast ben je verzekerd van een efficiënte en praktische oplossing voor het bewaren van je etenswaren.

Energieklasse F, hoog energieverbruik, verhoogt energiekosten.

De Samsung RF50A5002B1/EG Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse F, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 355 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energiekosten met ongeveer 142 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op jouw energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare koelkast met redelijke levensduur. Middenklasse kwaliteit en koelvermogen.

De Samsung RF50A5002B1/EG Amerikaanse koelkast heeft een bouwkwaliteit in de middenklasse, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. Hoewel het niet het hoogste niveau van bouwkwaliteit heeft, is het nog steeds een solide keuze voor de meeste huishoudens. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze ook in de middenklasse. Dit betekent dat het voldoende koelvermogen heeft om je voedsel op de juiste temperatuur te houden, maar het kan mogelijk niet dezelfde prestaties leveren als een koelkast in de topklasse. Over het algemeen biedt deze koelkast een goede balans tussen bouwkwaliteit en koelvermogen.

Grote Amerikaanse koelkast met ruime opslagruimte.

De Samsung RF50A5002B1/EG Amerikaanse koelkast heeft een indrukwekkende netto inhoud van 496 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 331 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 165 liter, wat ook als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 90 liter of meer. Met deze ruime capaciteit biedt deze koelkast voldoende opslagruimte voor al je boodschappen en diepvriesproducten.

Geluidsniveau van Amerikaanse koelkast is luid.

Het geluidsniveau van de Samsung RF50A5002B1/EG Amerikaanse koelkast is 40 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden, vooral als je de koelkast in een open keuken of een ruimte dicht bij de woonkamer plaatst. Als je op zoek bent naar een stillere optie, is het misschien de moeite waard om naar koelkasten te kijken met een geluidsniveau van 35 dB of lager.

Geschikte koelkast voor buitenruimte met extra ruimte.

De Samsung RF50A5002B1/EG Amerikaanse koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast kan worden gebruikt om drankjes en etenswaren koel te houden tijdens bijvoorbeeld een barbecue of feestje in de tuin. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Amerikaanse koelkast zonder vershoudzone, verse producten bederven sneller.

De Samsung RF50A5002B1/EG Amerikaanse koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het bewaren van bijvoorbeeld groente, fruit en vlees. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je verse producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.