Koelhouden.nl

Samsung RR39C76C322/EF

Bekijk de goedkoopste Samsung RR39C76C322/EF

De Samsung RR39C76C322/EF is te koop bij

Review
Samsung RR39C76C322/EF

De Samsung RR39C76C322/EF is een vrijstaande 1-deurskoelkast met veel ruimte voor boodschappen. Het heeft een Metal Cool achterwand en biedt plek voor wijnflessen, nectarines, bramen en ijsbergsla in de Humidity Fresh lade. Deze koelkast heeft geen vriesgedeelte en is dus alleen geschikt voor het koelen van etenswaren. Het energieverbruik is relatief hoog, met een energieklasse E en een verbruik van 120 kWh per jaar.

De bouw- en koelkwaliteit zijn topklasse, waardoor de koelkast betrouwbaar en duurzaam is en het voedsel optimaal gekoeld wordt. Met een netto inhoud van 387 liter is er voldoende ruimte voor een huishouden van 5 personen of meer. Het geluidsniveau van 39 dB wordt als luid beschouwd. Deze koelkast is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Het heeft ook een vershoudzone om etenswaren langer vers te houden.

De Samsung RR39C76C322/EF is een vrijstaande 1-deurskoelkast met veel ruimte voor boodschappen. Geschikt voor huishoudens van minimaal 5 personen. Ook handig bij het inslaan van koopjes en tijdens verjaardagen. De koelkast heeft een Metal Cool achterwand en biedt plek voor wijnflessen, nectarines, bramen en ijsbergsla in de Humidity Fresh lade. Appels blijven lekker sappig door de instelbare luchtvochtigheid.

Vrijstaande koelkast zonder vriesgedeelte, voldoende ruimte.

De Samsung RR39C76C322/EF is een vrijstaande koelkast met een enkele deur. Dit model heeft geen vriesgedeelte en is dus alleen geschikt voor het koelen van je etenswaren. Helaas beschikt deze koelkast niet over een anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je regelmatig handmatig het ijs moet verwijderen om de optimale werking van de koelkast te behouden. Desondanks biedt deze koelkast voldoende ruimte om al je verse producten op te slaan en is het een goede keuze voor wie geen behoefte heeft aan een vriesgedeelte.

1-deurs koelkast met hoog energieverbruik en hoge kosten.

De Samsung RR39C76C322/EF 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een energieverbruik van 120 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten ook hoger zijn. In dit geval bedragen de energiekosten per jaar ongeveer 48 euro. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening.

Betrouwbare en duurzame koelkast met optimale koeling.

De Samsung RR39C76C322/EF 1-deurs koelkast heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat deze koelkast betrouwbaar en duurzaam is. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast heeft deze koelkast ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat het voedsel optimaal gekoeld wordt. Dit is belangrijk om de versheid en kwaliteit van je etenswaren te behouden. Met deze koelkast ben je verzekerd van een goede bouwkwaliteit en koelkwaliteit.

1-deurs koelkast met ruime inhoud voor 5+ personen.

De Samsung RR39C76C322/EF 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 387 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 387 liter, wat betekent dat er voldoende ruimte is om al je verse producten op te slaan. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de netto inhoud van het vriesgedeelte, dus het is onduidelijk of er voldoende ruimte is om diepvriesproducten op te slaan.

Luid geluidsniveau, niet geschikt voor open keuken.

Het geluidsniveau van de Samsung RR39C76C322/EF 1-deurs koelkast is 39 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het geluidsniveau van een koelkast is belangrijk om rekening mee te houden, vooral als je de koelkast in een open keuken of een kleine ruimte plaatst. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit model mogelijk niet de beste keuze.

1-deurs koelkast voor buiten met voldoende opslagruimte.

De Samsung RR39C76C322/EF 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende opslagruimte en heeft een efficiënt ontwerp dat ervoor zorgt dat voedsel op de juiste temperatuur blijft. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat deze koelkast niet geschikt is voor plaatsing in een omgeving waar de temperatuur onder de 10 graden Celsius kan dalen.

Koelkast met vershoudzone voor langer vers eten.

De Samsung RR39C76C322/EF 1-deurs koelkast is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw etenswaren langer vers kunt houden. Deze speciale zone zorgt ervoor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het bewaren van bijvoorbeeld vlees, vis en groenten. Hierdoor blijven de smaak en kwaliteit van jouw voedsel behouden. De vershoudzone is een handige toevoeging aan deze koelkast, vooral als je regelmatig verse producten wilt bewaren.