Koelhouden.nl

Samsung RS68A8821B1

Bekijk de goedkoopste Samsung RS68A8821B1

De Samsung RS68A8821B1 is te koop bij

Review
Samsung RS68A8821B1

De Samsung RS68A8821B1 Amerikaanse koelkast is een vrijstaande koelkast met een water- en ijsdispenser, Smart Conversion en No Frost in het vriesgedeelte. Het heeft een strak design dat in elke keuken past en biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen.

Met een energieklasse E heeft het een relatief hoog energieverbruik, wat je energiekosten met ongeveer 140,4 euro per jaar verhoogt. De bouw- en koelkwaliteit zijn middenklasse, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. Met een netto inhoud van 634 liter is het geschikt voor 5 personen of meer. Het geluidsniveau is normaal met 36 dB, wat betekent dat het niet als luidruchtig wordt beschouwd. Het is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Het heeft ook een vershoudzone om je etenswaren langer vers te houden.

De Samsung RS68A8821B1 Amerikaanse koelkast heeft een water- en ijsdispenser, Smart Conversion en No Frost in het vriesgedeelte. De deur sluit automatisch dankzij soft closing.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost technologie.

De Samsung RS68A8821B1 is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft een strak design dat in elke keuken past. Met deze koelkast ben je verzekerd van een efficiënte en praktische oplossing voor het bewaren van je etenswaren.

Energieklasse E, hoog energieverbruik, hogere energiekosten.

De Samsung RS68A8821B1 Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 351 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energiekosten met ongeveer 140,4 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast.

Amerikaanse koelkast met betrouwbare bouwkwaliteit en koelvermogen.

De Samsung RS68A8821B1 Amerikaanse koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. Hoewel het niet het hoogste niveau van duurzaamheid heeft, is het nog steeds een solide keuze voor de meeste huishoudens. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze ook in de middenklasse. Dit betekent dat het voldoende koelvermogen heeft om voedsel op de juiste temperatuur te houden, maar het kan mogelijk niet zo snel afkoelen als een koelkast met een hogere klasse. Over het algemeen biedt deze koelkast een goede balans tussen bouwkwaliteit en koelvermogen.

Grote Amerikaanse koelkast met ruime inhoud.

De Samsung RS68A8821B1 Amerikaanse koelkast heeft een indrukwekkende netto inhoud van 634 liter, waardoor het geschikt is voor 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 409 liter, wat ruim voldoende is om al je verse producten op te slaan. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 225 liter, wat ook behoorlijk ruim is. Met deze capaciteit hoef je je geen zorgen te maken over het opbergen van al je diepvriesproducten.

Geluidsniveau van Amerikaanse koelkast is normaal.

Het geluidsniveau van de Samsung RS68A8821B1 Amerikaanse koelkast is 36 dB, wat valt binnen de normale categorie. Met een geluidsniveau onder de 39 dB kan je ervan uitgaan dat deze koelkast niet als luidruchtig wordt beschouwd. Dit betekent dat je geen last zult hebben van storende geluiden tijdens het gebruik van de koelkast. Het is belangrijk om te vermelden dat een geluidsniveau van 36 dB als normaal wordt beschouwd voor een koelkast, wat betekent dat het niet als stil kan worden beschouwd.

Koelkast geschikt voor schuur of garage, temperatuur belangrijk.

De Samsung RS68A8821B1 Amerikaanse koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, maar alleen als de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit komt doordat de koelkast is ontworpen om te functioneren binnen een bepaald temperatuurbereik. Als de temperatuur in de schuur of garage onder de 10 graden daalt, kan dit invloed hebben op de prestaties van de koelkast en de levensduur van de onderdelen. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur geschikt is voordat je deze koelkast in de schuur of garage plaatst.

Amerikaanse koelkast met vershoudzone voor langer vers eten.

De Samsung RS68A8821B1 Amerikaanse koelkast is voorzien van een vershoudzone, wat een handige functie is om je etenswaren langer vers te houden. In deze zone blijft de temperatuur net iets lager dan in de rest van de koelkast, waardoor bijvoorbeeld vlees, vis en groenten langer goed blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag voorraad wilt aanleggen. Je kunt de temperatuur van de vershoudzone eenvoudig aanpassen naar jouw wensen, zodat je altijd de optimale omstandigheden hebt om je etenswaren vers te houden.