Koelhouden.nl

Samsung RS68A8842B1

Bekijk de goedkoopste Samsung RS68A8842B1

De Samsung RS68A8842B1 is te koop bij

Review
Samsung RS68A8842B1

De Samsung RS68A8842B1 Amerikaanse koelkast is een vrijstaande koelkast met een vriesgedeelte. Het Twin Cooling Plus systeem zorgt ervoor dat verse producten minder snel uitdrogen en met No Frost hoef je de vriezer niet meer te ontdooien. De koelkast heeft een energieklasse van A++ en biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen, met handige opbergmogelijkheden zoals verstelbare planken en deurvakken.

Het energieverbruik van de koelkast is gemiddeld, met een jaarlijkse energiekost van ongeveer 112,4 euro. De bouw- en koelkwaliteit van de koelkast zijn redelijk goed, waardoor je er lang plezier van zult hebben. De netto inhoud van de koelkast is 634 liter, met een groot koelgedeelte van 409 liter en een groot vriesgedeelte van 225 liter. Het geluidsniveau van de koelkast is laag, waardoor je geen hinderlijke geluiden zult ervaren. De koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Tot slot heeft de koelkast een vershoudzone, waardoor je jouw etenswaren langer vers kunt houden.

De Samsung RS68A8842B1 Amerikaanse koelkast houdt al je boodschappen even koel dankzij de luchtcirculatie. Je kunt eenvoudig koud water of ijsblokjes krijgen met de water- en ijsdispenser. Het Twin Cooling Plus systeem zorgt ervoor dat verse producten minder snel uitdrogen. Het vriesgedeelte kan ook als koelgedeelte worden gebruikt en met No Frost hoef je de vriezer niet meer te ontdooien.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost technologie.

De Samsung RS68A8842B1 is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft handige opbergmogelijkheden, zoals verstelbare planken en deurvakken. Met een energieklasse van A++ is deze koelkast ook nog eens energiezuinig. De Samsung RS68A8842B1 is een praktische en efficiënte keuze voor jouw keuken.

Amerikaanse koelkast met gemiddeld energieverbruik. Kosten: 112,4 euro/jaar.

De Samsung RS68A8842B1 Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 281 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 112,4 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening.

Amerikaanse koelkast met goede bouwkwaliteit en koelvermogen.

De Samsung RS68A8842B1 Amerikaanse koelkast heeft een bouwkwaliteit die valt in de middenklasse. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast redelijk goed zijn. Hoewel het niet het hoogste niveau van bouwkwaliteit heeft, kun je nog steeds verwachten dat deze koelkast lang meegaat en dat je er lang plezier van zult hebben. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze ook in de middenklasse. Dit betekent dat de koelkast voldoende koelvermogen heeft om je voedsel op de juiste temperatuur te houden.

Grote Amerikaanse koelkast met ruime opslagruimte.

De Samsung RS68A8842B1 Amerikaanse koelkast heeft een indrukwekkende netto inhoud van 634 liter, waardoor het geschikt is voor 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 409 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 225 liter, wat ook als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 90 liter of meer. Met deze ruime capaciteit biedt deze koelkast voldoende opslagruimte voor al je boodschappen en diepvriesproducten.

Stille Amerikaanse koelkast voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Samsung RS68A8842B1 Amerikaanse koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen hinderlijke geluiden ervaren tijdens het gebruik van deze koelkast. Dit is vooral belangrijk als je de koelkast in een open keuken of een ruimte dicht bij de woonkamer plaatst, waar je wilt genieten van een rustige omgeving zonder storende geluiden. Met dit lage geluidsniveau kun je dus ongestoord je eten en drinken koel houden, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over lawaai.

Koelkast geschikt voor schuur/garage, temperatuur belangrijk.

De Samsung RS68A8842B1 Amerikaanse koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, maar alleen als de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit komt doordat de koelkast is ontworpen om te functioneren binnen een bepaald temperatuurbereik. Als de temperatuur in de schuur of garage onder de 10 graden daalt, kan dit de prestaties van de koelkast beïnvloeden en mogelijk leiden tot problemen met het koelen van voedsel. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur geschikt is voordat je deze koelkast in de schuur of garage plaatst.

Koelkast met vershoudzone voor langer vers voedsel.

De Samsung RS68A8842B1 Amerikaanse koelkast is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw etenswaren langer vers kunt houden. Deze speciale zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit, vlees en vis langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag voorraad wilt aanleggen. De vershoudzone is een waardevolle toevoeging aan deze koelkast, waardoor je jouw voedsel langer kunt bewaren zonder dat het zijn smaak en kwaliteit verliest.