Koelhouden.nl

Samsung RS68A884CB1/EF

Bekijk de goedkoopste Samsung RS68A884CB1/EF

De Samsung RS68A884CB1/EF is te koop bij

Review
Samsung RS68A884CB1/EF

De Samsung RS68A884CB1 Amerikaanse koelkast is een energiezuinig model met genoeg ruimte voor 5 personen of meer. Je kunt de koelkast naar wens indelen en het vriesgedeelte gebruiken als extra koelruimte. Het Twin Cooling Plus systeem zorgt ervoor dat je boodschappen vers blijven en met de Metal Cooling blijft de koude lucht binnen.

De koelkast heeft een strak design dat in elke keuken past en hoef je nooit te ontdooien dankzij de No Frost technologie. Het energieverbruik van de koelkast is relatief hoog, wat invloed kan hebben op je energierekening. De bouw- en koelkwaliteit van de koelkast zijn van basisklasse, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur mogelijk minder hoog zijn.

De koelkast heeft een netto inhoud van 635 liter, wat ruim voldoende is voor 5 personen of meer. Het geluidsniveau van de koelkast is laag, waardoor je geen hinderlijke geluiden zult ervaren. De koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. De koelkast heeft ook een vershoudzone, waardoor je etenswaren langer vers kunt houden.

De Samsung RS68A884CB1 Amerikaanse koelkast is energiezuinig en heeft genoeg ruimte voor 5 personen of meer. Je kunt de koelkast naar wens indelen en het vriesgedeelte gebruiken als extra koelruimte. Het Twin Cooling Plus systeem houdt je boodschappen vers en met de Metal Cooling blijft de koude lucht binnen. Met de dispenser kun je gemakkelijk koud water of ijsblokjes tappen.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost technologie.

De Samsung RS68A884CB1/EF is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft een strak design dat in elke keuken past. Met deze koelkast ben je verzekerd van een efficiënte en praktische oplossing voor het bewaren van je etenswaren.

Energiezuinige Amerikaanse koelkast met hoger energieverbruik.

De Samsung RS68A884CB1/EF Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse C, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een jaarlijks energieverbruik van 225 kWh, zal deze koelkast ongeveer 90 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening.

Amerikaanse koelkast met basisklasse bouwkwaliteit. Middenklasse koelkwaliteit.

De Samsung RS68A884CB1/EF Amerikaanse koelkast valt in de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast mogelijk minder hoog zijn dan bij een topklasse model. De koelkwaliteit van deze koelkast valt in de middenklasse. Dit houdt in dat de koeling voldoende is, maar mogelijk niet de beste prestaties levert in vergelijking met koelkasten in de hogere klasse. Het is belangrijk om deze specificaties in overweging te nemen bij het maken van je aankoopbeslissing.

Grote Amerikaanse koelkast met ruime inhoud.

De Samsung RS68A884CB1/EF Amerikaanse koelkast heeft een indrukwekkende netto inhoud van 635 liter, waardoor het geschikt is voor 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 409 liter, wat ruim voldoende is om al je verse producten op te slaan. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 226 liter, wat ook behoorlijk ruim is. Met deze capaciteit hoef je je geen zorgen te maken over het opslaan van grote hoeveelheden bevroren voedsel.

Stille Amerikaanse koelkast voor rustige keuken.

Het geluidsniveau van de Samsung RS68A884CB1/EF Amerikaanse koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen hinderlijke geluiden ervaren tijdens het gebruik van de koelkast. Dit is vooral belangrijk als je de koelkast in een open keuken of een ruimte dicht bij de woonkamer plaatst, waar je wilt genieten van een rustige omgeving zonder storende geluiden. Met dit lage geluidsniveau is de Samsung RS68A884CB1/EF een goede keuze voor mensen die waarde hechten aan een stille en comfortabele omgeving in hun keuken.

Amerikaanse koelkast geschikt voor schuur of garage.

De Samsung RS68A884CB1/EF Amerikaanse koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de koelkast niet goed zal functioneren bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoende warm is om de koelkast optimaal te laten werken. Hierdoor is het mogelijk om extra koelruimte te creëren in je schuur of garage, wat handig kan zijn voor het bewaren van extra voedsel of dranken.

Koelkast met vershoudzone voor langer verse etenswaren.

De Samsung RS68A884CB1/EF Amerikaanse koelkast is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw etenswaren langer vers kunt houden. Deze speciale zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit, vlees en vis langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag voorraad wilt aanleggen. De vershoudzone is een waardevolle toevoeging aan deze koelkast, vooral als je de koelkast in een schuur of garage wilt plaatsen waar de temperatuur soms onder de 10 graden kan komen.