Koelhouden.nl

Samsung RS68CG853ES9EF

Bekijk de goedkoopste Samsung RS68CG853ES9EF

De Samsung RS68CG853ES9EF is te koop bij

Review
Samsung RS68CG853ES9EF

De Samsung RS68CG853ES9EF Amerikaanse koelkast is een vrijstaande koelkast met een inhoud van 634 liter, geschikt voor 5 personen of meer. Het Twin Cooling Plus systeem zorgt ervoor dat etenswaren in het koel- en vriesgedeelte niet naar elkaar ruiken. Met Smart Conversion kan het vriesgedeelte worden omgebouwd tot een extra koelgedeelte. De koelkast heeft een strak design dat in elke keuken past en hoeft dankzij de No Frost technologie nooit te worden ontdooid. Het energieverbruik is relatief hoog, wat kan leiden tot hogere energiekosten.

De bouw- en koelkwaliteit van de koelkast zijn middenklasse, wat betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. Met een netto inhoud van 634 liter is er voldoende ruimte voor al je boodschappen en diepvriesproducten. Het geluidsniveau van de koelkast is normaal en het is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. De koelkast heeft ook een vershoudzone om etenswaren langer vers te houden.

De Samsung RS68CG853ES9EF Amerikaanse koelkast heeft een inhoud van 634 liter en is geschikt voor 5 personen en meer. Het Twin Cooling Plus systeem zorgt voor aparte luchtstromen in het koel- en vriesgedeelte, zodat etenswaren niet naar elkaar ruiken. Met Smart Conversion kun je het vriesgedeelte ombouwen tot een extra koelgedeelte. Via de SmartThings app kun je de vakantiestand inschakelen.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost technologie.

De Samsung RS68CG853ES9EF is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft een strak design dat in elke keuken past. Met deze koelkast ben je verzekerd van een efficiënte en praktische oplossing voor het bewaren van je etenswaren.

Amerikaanse koelkast met hoog energieverbruik.

De Samsung RS68CG853ES9EF Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 351 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energiekosten met ongeveer 140,4 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast.

Betrouwbare Amerikaanse koelkast met goede prijs-kwaliteitverhouding.

De Samsung RS68CG853ES9EF Amerikaanse koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. Hoewel het niet het hoogste niveau van duurzaamheid heeft, is het nog steeds een solide keuze voor de meeste huishoudens. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze ook in de middenklasse. Dit betekent dat het voldoende koelvermogen heeft om voedsel op de juiste temperatuur te houden, maar het mist mogelijk enkele geavanceerde functies die te vinden zijn in high-end modellen. Over het algemeen biedt deze koelkast een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Grote Amerikaanse koelkast met veel opslagruimte.

De Samsung RS68CG853ES9EF Amerikaanse koelkast heeft een indrukwekkende netto inhoud van 634 liter, waardoor het geschikt is voor 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 409 liter, wat ruim voldoende is om al je verse producten op te slaan. Daarnaast heeft het vriesgedeelte een netto inhoud van 225 liter, wat voldoet aan de vuistregel voor een groot vriesgedeelte. Met deze capaciteit hoef je je geen zorgen te maken over het opbergen van al je boodschappen en diepvriesproducten.

Stil Amerikaanse koelkast met normaal geluidsniveau.

Het geluidsniveau van de Samsung RS68CG853ES9EF Amerikaanse koelkast is 36 dB, wat valt binnen de normale categorie. Met een geluidsniveau onder de 39 dB kan je ervan uitgaan dat deze koelkast niet als luidruchtig wordt beschouwd. Dit betekent dat je geen last zult hebben van storende geluiden tijdens het gebruik van de koelkast. Het is belangrijk om te vermelden dat een geluidsniveau van 36 dB als normaal wordt beschouwd voor een koelkast, dus je kunt een stille werking verwachten.

Amerikaanse koelkast voor schuur of garage.

De Samsung RS68CG853ES9EF Amerikaanse koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de koelkast mogelijk niet goed functioneert bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties van de koelkast te garanderen.

Amerikaanse koelkast met vershoudzone voor langer vers eten.

De Samsung RS68CG853ES9EF Amerikaanse koelkast heeft een vershoudzone, wat een handige functie is om je etenswaren langer vers te houden. In deze zone blijft de temperatuur net iets lager dan in de rest van de koelkast, waardoor bijvoorbeeld vlees en vis langer goed blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig grote hoeveelheden eten inslaat en het langer wilt bewaren. Je kunt de temperatuur van de vershoudzone eenvoudig aanpassen naar jouw wensen, zodat je altijd de optimale omstandigheden hebt om je etenswaren vers te houden.