Koelhouden.nl

Samsung RS68CG882EB1EF

Bekijk de goedkoopste Samsung RS68CG882EB1EF

De Samsung RS68CG882EB1EF is te koop bij

Review
Samsung RS68CG882EB1EF

De Samsung RS68CG882EB1EF is een Amerikaanse koelkast met verschillende handige functies. Zo kan de koelkast gemakkelijk een glas met koud water vullen en ijsblokjes leveren. Daarnaast heeft het superkoelen en supervriezen, waardoor nieuwe boodschappen snel gekoeld kunnen worden.

Het vriesgedeelte kan ook worden omgezet in extra koelruimte en ontdooien is niet nodig dankzij de No Frost technologie. De koelkast is energiezuinig en kan worden bediend via de SmartThings app. Het heeft een netto inhoud van 634 liter, wat geschikt is voor 5 personen of meer. Het geluidsniveau van de koelkast is normaal en het is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Helaas heeft de koelkast geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het langer bewaren van verse producten.

De Samsung RS68CG882EB1EF is een Amerikaanse koelkast die gemakkelijk een glas met koud water vult en ijsblokjes levert. Met superkoelen en supervriezen worden nieuwe boodschappen snel gekoeld. Het vriesgedeelte kan worden omgezet in extra koelruimte en het ontdooien van het vriesgedeelte is niet nodig. De koelkast is energiezuinig en kan worden bediend via de SmartThings app.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost technologie.

De Samsung RS68CG882EB1EF is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft een strak design dat in elke keuken past. Met deze koelkast ben je verzekerd van een efficiënte en praktische oplossing voor het bewaren van je etenswaren.

Amerikaanse koelkast met hoog energieverbruik, hoge kosten.

De Samsung RS68CG882EB1EF Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 351 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energierekening aanzienlijk verhogen. Het jaarlijkse energieverbruik van 351 kWh komt neer op een kostenpost van 140,4 euro per jaar. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast.

Amerikaanse koelkast met goede betrouwbaarheid en prestaties.

De Samsung RS68CG882EB1EF Amerikaanse koelkast heeft een bouwkwaliteit in de middenklasse. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast redelijk goed zijn. De koelkwaliteit van deze koelkast is ook middenklasse, wat betekent dat het apparaat in staat is om voedsel op een efficiënte manier koel te houden. Met deze koelkast kun je dus een goede balans vinden tussen betrouwbaarheid en prestaties.

Grote Amerikaanse koelkast met ruime opslagruimte.

De Samsung RS68CG882EB1EF Amerikaanse koelkast heeft een indrukwekkende netto inhoud van 634 liter, waardoor het geschikt is voor 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 409 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 225 liter, wat ook als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 90 liter of meer. Met deze ruime capaciteit biedt deze koelkast voldoende opslagruimte voor al je boodschappen en diepvriesproducten.

Stille Amerikaanse koelkast, geen storende geluiden.

Het geluidsniveau van de Samsung RS68CG882EB1EF Amerikaanse koelkast is 36 dB, wat valt binnen de normale categorie. Met een geluidsniveau onder de 39 dB kan je ervan uitgaan dat deze koelkast niet als luidruchtig wordt beschouwd. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over storende geluiden in je keuken. De koelkast is ontworpen om stil te werken en zal je dagelijkse activiteiten niet verstoren.

Koelkast geschikt voor normale kamertemperaturen, niet voor koude omgeving.

De Samsung RS68CG882EB1EF Amerikaanse koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, maar alleen als de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit komt doordat de koelkast ontworpen is om te functioneren bij normale kamertemperaturen. In een koude omgeving kan de koelkast moeite hebben om de gewenste temperatuur te behouden, wat invloed kan hebben op de prestaties en de levensduur van het apparaat. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoende hoog is voordat je de koelkast in de schuur of garage plaatst.

Amerikaanse koelkast zonder vershoudzone kan bederven.

De Samsung RS68CG882EB1EF Amerikaanse koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt ervoor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het behoud van de kwaliteit van bijvoorbeeld groente, fruit en vlees. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat deze producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.