Koelhouden.nl

Siemens KG39NXIBF

Bekijk de goedkoopste Siemens KG39NXIBF

De Siemens KG39NXIBF is te koop bij

Review
Siemens KG39NXIBF

De Siemens KG39NXIBF koel-vriescombinatie is een energiezuinige optie met een energieklasse B. Het apparaat heeft een netto inhoud van 363 liter, wat voldoende ruimte biedt voor 5 personen of meer. De koelkast heeft een topklasse bouw- en koelkwaliteit, waardoor het betrouwbaar en duurzaam is.

Het geluidsniveau van 35 dB maakt het apparaat stil en geschikt voor plaatsing in een open keuken of in de buurt van de woonkamer. Daarnaast is de koel-vriescombinatie voorzien van een vershoudzone, waardoor verse producten langer vers blijven. Het apparaat is ook geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Hoewel het energieverbruik gemiddeld is, is het nog steeds een efficiënte keuze voor het huishouden. Kortom, de Siemens KG39NXIBF koel-vriescombinatie biedt een efficiënte en praktische koeloplossing met voldoende ruimte en handige functies.

Bespaar op energierekening met Siemens KG39NXIBF koel-vriescombinatie. Energielabel B, geschikt voor 3-4 personen. 0-gradenzone voor hamburgers of witvis. HyperFresh lade voor bosbessen en venkel. Luchtvochtigheid instelbaar. MultiAirflow systeem voor gelijkmatige koeling. Roestvrijstalen deur. Geluidsniveau van 35 decibel. Geschikt voor ongestoord tv-kijken.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Siemens KG39NXIBF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je het apparaat nooit te ontdooien. Dit zorgt voor gemak en bespaart tijd. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al jouw etenswaren en heeft een strak design dat in elke keuken past. Met dit model van Siemens ben je verzekerd van een efficiënte en praktische koeloplossing.

Gemiddeld energieverbruik, redelijk efficiënte keuze.

De Siemens KG39NXIBF koel-vriescombinatie heeft een energieklasse B, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 129 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie ongeveer 51,6 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Hoewel het niet de meest energiezuinige optie is, is het nog steeds een redelijk efficiënte keuze voor je huishouden. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse bouwkwaliteit, betrouwbaarheid, levensduur, koelkwaliteit, duurzaam, efficiënt.

De Siemens KG39NXIBF koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast uitstekend zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast is de koelkwaliteit ook van topklasse, wat betekent dat deze koel-vriescombinatie je etenswaren op de juiste temperatuur houdt en ze langer vers houdt. Met deze koelkast ben je verzekerd van een duurzaam en efficiënt koelsysteem.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 5+ personen.

De Siemens KG39NXIBF koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 363 liter, waarvan 260 liter voor het koelgedeelte en 103 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer, waardoor het voldoende ruimte biedt voor het bewaren van voedsel en dranken.

Stil koel-vriescombinatie, ideaal voor open keuken.

Het geluidsniveau van de Siemens KG39NXIBF koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je nauwelijks merken dat de koelkast aan staat. Dit is vooral handig als je de koelkast in een open keuken of in de buurt van de woonkamer plaatst, omdat het geluidsniveau laag genoeg is om geen storende factor te zijn. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, terwijl je voedsel vers en gekoeld blijft.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Siemens KG39NXIBF koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en efficiëntie van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langer vers behoud.

De Siemens KG39NXIBF koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze zone heeft een speciale temperatuurregeling die ervoor zorgt dat de temperatuur constant blijft en de luchtvochtigheid optimaal is. Hierdoor blijven groente, fruit en vlees langer vers en behouden ze hun smaak en textuur. De vershoudzone is een handige toevoeging aan deze koel-vriescombinatie, vooral als je regelmatig verse producten koopt en langer wilt bewaren.