Koelhouden.nl

Siemens KG39NXWDF

Bekijk de goedkoopste Siemens KG39NXWDF

De Siemens KG39NXWDF is te koop bij

Review
Siemens KG39NXWDF

De Siemens KG39NXWDF is een energiezuinige koel-vriescombinatie met genoeg ruimte voor boodschappen van 3 of 4 personen. Het apparaat heeft een 0-gradenzone en een hyperFresh lade om verschillende soorten voedsel op de juiste temperatuur te bewaren. Met de schuifregelaar kun je de gewenste luchtvochtigheid instellen.

Het multiAirflow systeem zorgt ervoor dat het bovenin net zo koud is als onderin. Met een geluidsniveau van 35 decibel is de koelkast geschikt voor open of kleine keukens. De koel-vriescombinatie heeft een ruime inhoud van 363 liter, waarvan 260 liter voor het koelgedeelte en 103 liter voor het vriesgedeelte. Het apparaat heeft een energieklasse D en een topklasse bouw- en koelkwaliteit.

Het geluidsniveau is 35 dB, wat als stil kan worden beschouwd. De koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. De vershoudzone zorgt ervoor dat je etenswaren langer vers blijven.

De Siemens KG39NXWDF is een energiezuinige koel-vriescombinatie met genoeg ruimte voor boodschappen van 3 of 4 personen. Je kunt verschillende soorten voedsel op de juiste temperatuur bewaren dankzij de 0-gradenzone en de hyperFresh lade. Met de schuifregelaar kun je de gewenste luchtvochtigheid instellen. Het multiAirflow systeem zorgt ervoor dat het bovenin net zo koud is als onderin. Het geluidsniveau is 35 decibel, dus geschikt voor open of kleine keukens.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Siemens KG39NXWDF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is voorzien van No Frost technologie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Dit zorgt voor een gemakkelijk onderhoud en bespaart tijd. Met een ruime inhoud biedt deze koelkast voldoende opslagruimte voor al jouw etenswaren. De KG39NXWDF is een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar een functionele en efficiënte koelkast.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en energiekosten.

De Siemens KG39NXWDF koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 203 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 91,35 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare en duurzame koel-vriescombinatie houdt voedsel vers.

De Siemens KG39NXWDF koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast uitstekend zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat het apparaat efficiënt en effectief koelt. Dit zorgt ervoor dat je voedsel langer vers blijft en dat je geen zorgen hoeft te maken over bederf. Met de Siemens KG39NXWDF koel-vriescombinatie haal je dus een kwalitatief hoogwaardig apparaat in huis.

Koel-vriescombinatie met grote capaciteit, geschikt voor 5+ personen.

De Siemens KG39NXWDF koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 363 liter, waarvan 260 liter voor het koelgedeelte en 103 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer, waardoor het voldoende ruimte biedt voor het bewaren van voedsel en dranken.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Siemens KG39NXWDF koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Siemens KG39NXWDF koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en efficiëntie van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Koel-vriescombinatie houdt etenswaren langer vers.

De Siemens KG39NXWDF koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, wat een handige functie is om je etenswaren langer vers te houden. In deze zone blijft de temperatuur net iets boven het vriespunt, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag voorraad wilt aanleggen. De vershoudzone zorgt ervoor dat je voedsel langer houdbaar blijft en minder snel bederft. Hierdoor hoef je minder vaak naar de supermarkt en kun je optimaal genieten van je verse producten.