Koelhouden.nl

Siemens KG49NXXEA

Bekijk de goedkoopste Siemens KG49NXXEA

De Siemens KG49NXXEA is te koop bij

Review
Siemens KG49NXXEA

De Siemens KG49NXXEA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een strak design dat in elke keuken past. Het apparaat heeft een No Frost technologie, waardoor je het nooit hoeft te ontdooien. Met een netto inhoud van 438 liter is er voldoende ruimte voor al jouw etenswaren. Het koelgedeelte heeft een inhoud van 330 liter en het vriesgedeelte heeft een inhoud van 108 liter. Hierdoor is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer.

De bouwkwaliteit van de koel-vriescombinatie is topklasse, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Het geluidsniveau van de koel-vriescombinatie is 40 dB, wat als luid wordt beschouwd. De koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Daarnaast heeft de koel-vriescombinatie een vershoudzone, waardoor je jouw etenswaren langer vers kunt houden.

De Siemens KG49NXXEA is een 70 cm brede koel-vriescombinatie die verse aardbeien en paprika's langer vers houdt. De hyperFresh-lade met instelbare luchtvochtigheid zorgt ervoor dat abrikozen en broccoli langer goed blijven. De freshSensor voorkomt temperatuurschommelingen en de easyAccess plateaus maken het gemakkelijk om achterin de koelkast te komen. Met ruimte voor de wekelijkse boodschappen van 5+ personen en de No Frost technologie, heb je geen last van ijsvorming.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Siemens KG49NXXEA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je het apparaat nooit te ontdooien. Dit zorgt voor gemak en bespaart tijd. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al jouw etenswaren en heeft een strak design dat in elke keuken past. Met dit model hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming en kun je genieten van een efficiënte en praktische koelervaring.

Koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik, verhoogt energiekosten.

De Siemens KG49NXXEA koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 259 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie jouw energiekosten met ongeveer 103,6 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op jouw energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare en duurzame koel-vriescombinatie met middenklasse koelkwaliteit.

De Siemens KG49NXXEA koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. De koelkwaliteit van dit model valt echter in de middenklasse. Dit betekent dat de koeling voldoende is, maar mogelijk niet de beste prestaties levert in vergelijking met modellen in de hogere klasse. Desondanks kun je met deze koel-vriescombinatie nog steeds genieten van een betrouwbare en duurzame aankoop.

Koel-vriescombinatie met grote capaciteit voor groot huishouden.

De Siemens KG49NXXEA koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 438 liter, waarvan 330 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 108 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer, waardoor het voldoende ruimte biedt om voedsel en drankjes op te slaan voor een groot huishouden.

Luid geluidsniveau van een koel-vriescombinatie.

Het geluidsniveau van de Siemens KG49NXXEA koel-vriescombinatie is 40 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen, vooral in een stille omgeving. Het geluidsniveau van een koelkast is belangrijk omdat het invloed kan hebben op je comfort, vooral als je de koelkast in de buurt van een woonruimte plaatst. Het is dus iets om rekening mee te houden bij het overwegen van deze koel-vriescombinatie.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Siemens KG49NXXEA koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en efficiëntie van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langer vers eten.

De Siemens KG49NXXEA koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw etenswaren langer vers kunt houden. Deze speciale zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag voorraad wilt aanleggen. De vershoudzone is ruim genoeg om verschillende producten op te bergen en is eenvoudig in te stellen naar jouw wensen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over bederfelijke producten en kun je langer genieten van verse ingrediënten.