Koelhouden.nl

Siemens KI21RVFE0

Bekijk de goedkoopste Siemens KI21RVFE0

De Siemens KI21RVFE0 is te koop bij

Review
Siemens KI21RVFE0

De Siemens KI21RVFE0 is een inbouw koelkast zonder vriesgedeelte, geschikt voor 2 personen. Het heeft 2 plateaus, 2 deurvakken en een ruime groentelade. De lucht wordt gelijkmatig verspreid, waardoor het overal in de koelkast even koud is. De groentelade heeft een gegolfde bodem waardoor vocht beter wegloopt en etenswaren langer bewaard kunnen worden.

Met de superkoelen functie koelt je eten sneller af en het geluidsniveau is laag. De koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. De bouw- en koelkwaliteit zijn middenklasse, betrouwbaar en duurzaam. De netto inhoud van de koelkast is 136 liter, geschikt voor 1-2 personen. Het geluidsniveau is 35 dB, wat als stil wordt beschouwd. De koelkast kan in de schuur of garage geplaatst worden, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Helaas heeft de koelkast geen vershoudzone, waardoor etenswaren sneller kunnen bederven.

De Siemens KI21RVFE0 is een inbouw koelkast met genoeg ruimte voor boodschappen voor 2 personen. Het heeft 2 plateaus, 2 deurvakken en een ruime groentelade. Het apparaat verspreidt de lucht gelijkmatig, waardoor het overal in de koelkast even koud is. De gegolfde bodem in de groentelade zorgt ervoor dat vocht beter wegloopt en etenswaren langer bewaard kunnen worden. Met de superkoelen functie koelt je eten sneller af en het geluidsniveau is laag.

Inbouw koelkast zonder vriesgedeelte, anti-ijsvormingstechnologie, efficiënt bewaren.

De Siemens KI21RVFE0 is een inbouw koelkast met een enkele deur. Dit model heeft geen vriesgedeelte, waardoor het voornamelijk geschikt is voor gebruikers die geen behoefte hebben aan een apart vriescompartiment. De koelkast is voorzien van anti-ijsvormingstechnologie, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het ontdooien van de koelkast. Dit zorgt voor een gemakkelijk en onderhoudsvrij gebruik. Met deze koelkast kun je jouw etenswaren op een efficiënte en georganiseerde manier bewaren.

Niet de meest energiezuinige koelkast op de markt.

De Siemens KI21RVFE0 inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een jaarlijks energieverbruik van 92 kWh en energiekosten van 36,8 euro, is deze koelkast niet de meest energiezuinige optie op de markt. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare en duurzame koelkast met basiskoeling.

De Siemens KI21RVFE0 inbouw 1-deurs koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. Hoewel het niet het hoogste niveau van bouwkwaliteit heeft, zal deze koelkast nog steeds lang meegaan en je tevreden stellen met je aankoop. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze in de basisklasse. Dit betekent dat het de basisvereisten voor koeling biedt, maar mogelijk niet de meest geavanceerde koelprestaties heeft. Desondanks zal deze koelkast nog steeds voldoen aan je behoeften en je voedsel op de juiste temperatuur houden.

Inbouw koelkast met 136 liter inhoud. Geschikt voor 1-2 personen.

De Siemens KI21RVFE0 inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 136 liter, wat valt onder de categorie 'klein' volgens de vuistregel. Dit maakt de koelkast geschikt voor 1-2 personen. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 136 liter. Helaas wordt er geen informatie gegeven over het netto vriesgedeelte, wat betekent dat er geen vriesruimte aanwezig is. Met een capaciteit van 136 liter biedt deze koelkast voldoende ruimte voor het bewaren van voedsel en drankjes voor een klein huishouden.

Stil geluidsniveau van inbouw koelkast.

Het geluidsniveau van de Siemens KI21RVFE0 inbouw 1-deurs koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Volgens de vuistregel wordt een geluidsniveau vanaf 39 dB als luid beschouwd, dus deze koelkast valt duidelijk in de categorie stil. Dit is een positief aspect, omdat een stille koelkast minder storend kan zijn in een huiselijke omgeving.

Inbouw koelkast voor buitenruimte met efficiënt koelsysteem.

De Siemens KI21RVFE0 inbouw 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende opbergruimte en heeft een efficiënt koelsysteem om voedsel op de juiste temperatuur te houden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Geen vershoudzone, etenswaren bederven sneller.

De Siemens KI21RVFE0 inbouw 1-deurs koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun etenswaren langer vers willen houden. Een vershoudzone is namelijk speciaal ontworpen om de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal te reguleren, waardoor voedsel langer vers blijft. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je etenswaren sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.