Koelhouden.nl

Siemens KI42LVFE0

Bekijk de goedkoopste Siemens KI42LVFE0

De Siemens KI42LVFE0 is te koop bij

Review
Siemens KI42LVFE0

De Siemens KI42LVFE0 is een inbouw 1-deurskoelkast met een vriesvakje van 15 liter en een doorzichtige groente- en fruitlade. Het heeft plateaus van veiligheidsglas, een flessenrek en deurvakken.

Helaas heeft het geen anti-ijsvorming functie, dus je moet het vriesgedeelte 6 keer per jaar ontdooien. Het energieverbruik is relatief hoog met een jaarlijks verbruik van 147 kWh en energiekosten van 58,8 euro. De bouwkwaliteit is middenklasse en de koelkwaliteit is basisklasse. De netto inhoud is 187 liter, geschikt voor 3 tot 4 personen. Het geluidsniveau is 35 dB, wat stil is.

Het is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft het geen vershoudzone, wat kan leiden tot sneller bederven van verse producten.

De Siemens KI42LVFE0 is een inbouw 1-deurskoelkast geschikt voor 3 of 4 personen. Het autoAirflow luchtsysteem houdt de producten langer vers. Er is een vriesvakje van 15 liter en een doorzichtige groente- en fruitlade. Verder zijn er plateaus van veiligheidsglas, een flessenrek en deurvakken voor andere producten.

Inbouw koelkast met vriesgedeelte, zonder anti-ijsvorming functie.

De Siemens KI42LVFE0 is een inbouw koelkast met een enkele deur. Het heeft een vriesgedeelte, maar helaas heeft het geen anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je het vriesgedeelte 6 keer per jaar moet ontdooien.

Niet de meest energiezuinige koelkast op de markt.

De Siemens KI42LVFE0 inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een jaarlijks energieverbruik van 147 kWh en energiekosten van 58,8 euro, is deze koelkast niet de meest energiezuinige optie op de markt. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Inbouw koelkast met redelijke levensduur en basisklasse koelkwaliteit.

De Siemens KI42LVFE0 inbouw 1-deurs koelkast heeft een bouwkwaliteit in de middenklasse, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. De koelkwaliteit van deze koelkast is echter in de basisklasse, wat betekent dat het niet de beste prestaties biedt in termen van koeling. Het is belangrijk om te overwegen dat een koelkast met een hogere bouwkwaliteit over het algemeen langer meegaat, maar de koelkwaliteit kan variëren.

Inbouw koelkast met 187 liter inhoud. Geschikt voor 3-4 personen.

De Siemens KI42LVFE0 inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 187 liter, waarvan 172 liter voor het koelgedeelte en 15 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'normaal' (150 tot 250 liter) en de netto inhoud van het vriesgedeelte in de categorie 'klein' (minder dan 60 liter). Met deze capaciteit is de koelkast geschikt voor 3 tot 4 personen.

Stille inbouw koelkast met 35 dB geluidsniveau.

Het geluidsniveau van de Siemens KI42LVFE0 inbouw 1-deurs koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Volgens de vuistregel wordt een geluidsniveau vanaf 39 dB als luid beschouwd, dus deze koelkast valt duidelijk in de categorie van stille koelkasten. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden bij het kiezen van een koelkast, vooral als je een rustige omgeving wilt behouden in je keuken.

Inbouw koelkast werkt niet goed bij lage temperaturen.

De Siemens KI42LVFE0 inbouw 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, maar alleen als de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Deze koelkast is ontworpen om te functioneren bij normale kamertemperaturen en kan mogelijk niet goed werken bij lagere temperaturen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan de vereisten van de koelkast om optimale prestaties te garanderen. Houd er rekening mee dat de koelkast mogelijk niet goed werkt of beschadigd kan raken als deze wordt blootgesteld aan te lage temperaturen in de schuur of garage.

Koelkast zonder vershoudzone kan producten sneller bederven.

De Siemens KI42LVFE0 inbouw 1-deurs koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het behoud van de kwaliteit van verse producten zoals groenten en fruit. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat deze producten sneller bederven. Het is dus belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.