Koelhouden.nl

Siemens KI82LAFF0

Bekijk de goedkoopste Siemens KI82LAFF0

De Siemens KI82LAFF0 is te koop bij

Review
Siemens KI82LAFF0

De Siemens KI82LAFF0 is een inbouw 1-deurs koelkast met ruimte voor boodschappen van 5 personen of meer. Het heeft een vriesvak, maar geen anti-ijsvorming functie, dus je moet het vriesgedeelte 6 keer per jaar ontdooien.

Met een energieklasse F heeft het een relatief hoog energieverbruik van 222 kWh per jaar, wat je energierekening met ongeveer 88,8 euro per jaar verhoogt. De bouw- en koelkwaliteit zijn middenklasse, betrouwbaar en duurzaam. De netto inhoud is 286 liter, waarvan 252 liter voor het koelgedeelte en 34 liter voor het vriesgedeelte. Het geluidsniveau is 36 dB, wat acceptabel is.

De koelkast is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft het geen vershoudzone, wat kan leiden tot sneller bederven van verse producten.

De Siemens KI82LAFF0 is een inbouw 1-deurs koelkast met hyperFresh plus lade om eten langer vers te houden. Het heeft ruimte voor boodschappen van 5 personen of meer, heeft een vriesvak voor brood en diepvriesproducten en biedt flexibele inrichtingsmogelijkheden met varioZone en easyAccess plateaus.

Inbouw koelkast met vriesgedeelte, zonder anti-ijsvorming functie.

De Siemens KI82LAFF0 is een inbouw koelkast met een enkele deur. Het heeft een vriesgedeelte, maar helaas heeft het geen anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je het vriesgedeelte 6 keer per jaar moet ontdooien.

Inbouw koelkast met hoog energieverbruik.

De Siemens KI82LAFF0 inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse F, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 222 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energierekening met ongeveer 88,8 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op jouw maandelijkse kosten.

Betrouwbare en duurzame koeloplossing van middenklasse.

De Siemens KI82LAFF0 inbouw 1-deurs koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. Hoewel de koelkwaliteit van deze koelkast als basisklasse wordt beschouwd, voldoet het nog steeds aan de basisvereisten voor het koelen van voedsel. Met deze koelkast kun je dus nog steeds genieten van een betrouwbare en duurzame koeloplossing voor jouw behoeften.

Inbouw koelkast met grote inhoud, geschikt voor 5+ personen.

De Siemens KI82LAFF0 inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 286 liter, waarvan 252 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 34 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'groot', aangezien het meer dan 250 liter is. Het vriesgedeelte valt echter in de categorie 'klein', omdat het minder dan 60 liter is. Met deze capaciteit is de koelkast geschikt voor 5 personen of meer, waardoor het voldoende ruimte biedt voor het bewaren van voedsel en dranken.

Geluidsniveau van koelkast is acceptabel en normaal.

Het geluidsniveau van de Siemens KI82LAFF0 inbouw 1-deurs koelkast is 36 dB, wat valt binnen de normale categorie volgens de vuistregel. Dit betekent dat de koelkast niet als luid wordt beschouwd, maar ook niet als stil. Het geluidsniveau is acceptabel en zou geen storende factor moeten zijn in je keuken.

Inbouw koelkast voor buitenruimte met efficiënt koelsysteem.

De Siemens KI82LAFF0 inbouw 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende opbergruimte en heeft een efficiënt koelsysteem om voedsel op de juiste temperatuur te houden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Koelkast zonder vershoudzone kan producten sneller bederven.

De Siemens KI82LAFF0 inbouw 1-deurs koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt namelijk voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.