Koelhouden.nl

Siemens KI86SAFE0

Bekijk de goedkoopste Siemens KI86SAFE0

De Siemens KI86SAFE0 is te koop bij

Review
Siemens KI86SAFE0

De Siemens KI86SAFE0 is een inbouw koel-vriescombinatie met verschillende handige functies. Het heeft een superkoelen en supervriezen functie, waardoor je eten langer vers blijft. Daarnaast heeft het een hyperFresh Plus lade voor groente en fruit en led-verlichting.

Het vriesgedeelte hoef je slechts twee keer per jaar te ontdooien dankzij het Low Frost systeem. De koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het relatief veel energie verbruikt en je energiekosten met ongeveer 87,6 euro per jaar zal verhogen. De bouwkwaliteit van de koel-vriescombinatie is topklasse, maar de koelkwaliteit is basisklasse. De netto inhoud van het koelgedeelte is groot (192 liter) en van het vriesgedeelte normaal (74 liter).

Het geluidsniveau is normaal (36 dB) en het is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Tot slot heeft het een vershoudzone, waardoor je verse producten langer vers kunt houden.

De Siemens KI86SAFE0 is een inbouw koel-vriescombinatie met superkoelen en supervriezen functie. Het houdt je eten langer vers en heeft een hyperFresh Plus lade voor groente en fruit. Met led-verlichting en 74 liter vriesruimte. Ontdooi de vriezer 1 à 2 keer per jaar dankzij het Low Frost systeem.

Inbouw koel-vriescombinatie met Low Frost technologie.

De Siemens KI86SAFE0 is een inbouw koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het vriesgedeelte is voorzien van Low Frost technologie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De inbouw plaatsing zorgt ervoor dat de koelkast naadloos in je keuken past en een strakke uitstraling geeft. Met deze koelkast heb je voldoende ruimte om al je verse en bevroren producten op te slaan.

Inbouw koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik.

De Siemens KI86SAFE0 inbouw koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 219 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie jouw energiekosten met ongeveer 87,6 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van dit apparaat.

Topkwaliteit inbouw koel-vriescombinatie met lange levensduur.

De Siemens KI86SAFE0 inbouw koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast hoog zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer plezier hebt van je aankoop. De koelkwaliteit van deze koel-vriescombinatie is echter basisklasse, wat betekent dat de koeling mogelijk niet zo efficiënt is als bij modellen met een hogere koelkwaliteit. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze.

Inbouw koel-vriescombinatie met grote capaciteit. Geschikt voor 3-4 personen.

De Siemens KI86SAFE0 inbouw koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 266 liter, waarvan 192 liter voor het koelgedeelte en 74 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'groot' (250 liter of meer) en de netto inhoud van het vriesgedeelte in de categorie 'normaal' (60 tot 90 liter). Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Stille inbouw koel-vriescombinatie, geschikt voor open keukens.

Het geluidsniveau van de Siemens KI86SAFE0 inbouw koel-vriescombinatie is 36 dB, wat valt binnen de normale categorie. Met een geluidsniveau van 36 dB is deze koelkast niet luidruchtig en zal het geen storende geluiden veroorzaken in je keuken. Dit is vooral belangrijk als je een open keuken hebt of als je gevoelig bent voor geluiden tijdens het slapen. Met dit geluidsniveau kun je genieten van een rustige en stille omgeving terwijl je eten vers blijft.

Inbouw koel-vriescombinatie voor schuur of garage.

De Siemens KI86SAFE0 inbouw koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en een langere levensduur van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langer verse producten.

De Siemens KI86SAFE0 inbouw koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze speciale zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit, vlees en vis langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig verse producten koopt en deze langer wilt bewaren zonder dat ze bederven. Met de vershoudzone van de Siemens KI86SAFE0 kun je dus altijd genieten van verse en smaakvolle producten.