Koelhouden.nl

Siemens KS29VVWEP

Bekijk de goedkoopste Siemens KS29VVWEP

De Siemens KS29VVWEP is te koop bij

Review
Siemens KS29VVWEP

De Siemens KS29VVWEP is een vrijstaande 1-deurs koelkast met een glazen easyAccess-plateau. Het plateau kan worden uitgeschoven op rails, waardoor je gemakkelijk kunt zien wat er op ligt zonder je hele arm in de koelkast te steken. Met de superCooling-knop kun je de temperatuur tijdelijk verlagen om nieuwe boodschappen snel af te koelen en de inhoud niet op te warmen.

Deze koelkast heeft geen vriesgedeelte en is ideaal voor gebruikers die alleen behoefte hebben aan koelopslag. Het heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. De bouwkwaliteit is middenklasse, maar de koelkwaliteit is topklasse. Met een netto inhoud van 290 liter is er voldoende ruimte om al je verse producten op te slaan. Het geluidsniveau is 39 dB, wat als luid wordt beschouwd. Deze koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Het heeft ook een vershoudzone om voedsel langer vers te houden.

De Siemens KS29VVWEP is een 1-deurs koelkast met een glazen easyAccess-plateau. Het plateau kan worden uitgeschoven op rails, waardoor je gemakkelijk kunt zien wat er op ligt zonder je hele arm in de koelkast te steken. Met de superCooling-knop kun je de temperatuur tijdelijk verlagen om nieuwe boodschappen snel af te koelen en de inhoud niet op te warmen. De standaard draairichting van de deur is links, maar deze kan worden aangepast aan jouw voorkeur.

Vrijstaande koelkast zonder vriesgedeelte, anti-ijsvormingstechnologie.

De Siemens KS29VVWEP is een vrijstaande koelkast met een enkele deur. Dit model heeft geen vriesgedeelte, waardoor het ideaal is voor gebruikers die alleen behoefte hebben aan koelopslag. De koelkast is uitgerust met anti-ijsvormingstechnologie, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het ontdooien van de koelkast. Met deze specificaties biedt de Siemens KS29VVWEP een praktische en efficiënte oplossing voor het bewaren van je etenswaren.

Koelkast met hoog energieverbruik, hogere energiekosten.

De Siemens KS29VVWEP 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 109 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energierekening met ongeveer 43,6 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast.

Betrouwbare en efficiënte koeloplossing met optimale koelprestaties.

De Siemens KS29VVWEP 1-deurs koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. De koelkwaliteit van deze koelkast is echter topklasse, wat betekent dat het optimale koelprestaties levert. Met deze koelkast kun je erop vertrouwen dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Dit maakt het een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte koeloplossing.

1-deurs koelkast met 290 liter inhoud.

De Siemens KS29VVWEP 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 290 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 290 liter, wat betekent dat er voldoende ruimte is om al je verse producten op te slaan. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de netto inhoud van het vriesgedeelte, dus het is onduidelijk of er voldoende ruimte is om diepvriesproducten op te slaan.

Luid geluidsniveau, overweeg stillere modellen.

Het geluidsniveau van de Siemens KS29VVWEP 1-deurs koelkast is 39 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden, vooral als je de koelkast in een open keuken of een ruimte dicht bij de woonkamer plaatst. Als je op zoek bent naar een stillere koelkast, is het wellicht verstandig om naar modellen te kijken met een geluidsniveau van 35 dB of lager.

1-deurs koelkast voor buiten met voldoende opslagruimte.

De Siemens KS29VVWEP 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende opslagruimte en heeft een efficiënt ontwerp dat ervoor zorgt dat je voedsel op de juiste temperatuur blijft. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Koelkast met vershoudzone voor langer vers voedsel.

De Siemens KS29VVWEP 1-deurs koelkast is een geschikte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koelkast met een vershoudzone. Deze koelkast biedt de mogelijkheid om voedsel langer vers te houden door middel van een speciale zone met een lagere temperatuur. Dit is vooral handig voor het bewaren van delicate producten zoals vlees, vis en zuivelproducten. Met de vershoudzone van de Siemens KS29VVWEP kun je erop vertrouwen dat je voedsel langer vers blijft en dat je minder voedselverspilling hebt.