Koelhouden.nl

SMEG FAB28RDPP5

Bekijk de goedkoopste SMEG FAB28RDPP5

De SMEG FAB28RDPP5 is te koop bij

Review
SMEG FAB28RDPP5

De SMEG FAB28RDPP5 is een retro 1-deurs koelkast met een jaren 50 uiterlijk. Het is een vrijstaande koelkast met een enkele deur en een vriesgedeelte. Het vriesgedeelte heeft een inhoud van 26 liter en hoeft slechts twee keer per jaar ontdooid te worden dankzij de Low Frost technologie. Met energieklasse D zijn de energiekosten laag, maar het energieverbruik is relatief hoog.

De bouw- en koelkwaliteit zijn redelijk, waardoor de koelkast betrouwbaar en stabiel is. Met een netto inhoud van 270 liter is er voldoende ruimte voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het geluidsniveau van 35 dB maakt de koelkast stil en geschikt voor een rustige keuken. De koelkast kan in de schuur of garage geplaatst worden, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Helaas heeft de koelkast geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het bewaren van verse producten.

De SMEG FAB28RDPP5 is een retro 1-deurs koelkast met een jaren 50 uiterlijk. Geschikt voor 3 of 4 personen, heeft een vershoudzone en een geluidsniveau van 35 decibel. Het vriesvak heeft een inhoud van 26 liter. Met energieklasse D zijn de energiekosten laag en draag je bij aan het milieu.

Vrijstaande koelkast met vriesgedeelte en Low Frost technologie.

De SMEG FAB28RDPP5 is een vrijstaande koelkast met een enkele deur. Deze koelkast beschikt over een vriesgedeelte, waardoor je jouw etenswaren ook kunt invriezen. Het vriesgedeelte is voorzien van Low Frost technologie, wat betekent dat je de koelkast slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. Met zijn opvallende design en functionele specificaties is de SMEG FAB28RDPP5 een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en stijlvolle koelkast.

Niet energiezuinige koelkast met hoog energieverbruik.

De SMEG FAB28RDPP5 1-deurs koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een jaarlijks energieverbruik van 130 kWh en energiekosten van 52 euro, is deze koelkast niet de meest energiezuinige optie op de markt. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare en duurzame koelkast met goede stabiliteit.

De SMEG FAB28RDPP5 1-deurs koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast redelijk zijn. Hoewel het niet het meest duurzame model op de markt is, kun je nog steeds lang plezier hebben van je aankoop. De constructie van de koelkast is solide en stevig, wat zorgt voor een goede stabiliteit. De koelkwaliteit is ook voldoende, waardoor je voedsel op de juiste temperatuur blijft en vers blijft.

Koelkast met 270 liter inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De SMEG FAB28RDPP5 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 270 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 244 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 26 liter, wat als klein kan worden beschouwd volgens de vuistregel van minder dan 60 liter. Dit betekent dat deze koelkast geen grote vriesruimte heeft, maar wel voldoende ruimte biedt voor het bewaren van bevroren producten.

Stille koelkast met geluidsniveau van 35 dB.

Het geluidsniveau van de SMEG FAB28RDPP5 1-deurs koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Volgens de vuistregel wordt een geluidsniveau vanaf 39 dB als luid beschouwd, dus deze koelkast valt duidelijk in de categorie stil. Dit is een positief aspect, omdat een stille koelkast minder storend kan zijn in een huiselijke omgeving. Je kunt dus genieten van een rustige en vredige sfeer in je keuken, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koelkast voor buitenruimte, temperatuur boven 10 graden.

De SMEG FAB28RDPP5 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast kan worden gebruikt om drankjes en etenswaren koel te houden tijdens bijvoorbeeld een barbecue of feestje in de tuin. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat de koelkast niet geschikt is voor temperaturen onder de 10 graden, omdat dit de prestaties en levensduur van het apparaat kan beïnvloeden.

Koelkast zonder vershoudzone kan producten sneller bederven.

De SMEG FAB28RDPP5 1-deurs koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt ervoor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het behoud van de kwaliteit van verse producten zoals groenten, fruit en vlees. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat deze producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast.