Koelhouden.nl

SMEG FAB30RRD5

Bekijk de goedkoopste SMEG FAB30RRD5

De SMEG FAB30RRD5 is te koop bij

Review
SMEG FAB30RRD5

De SMEG FAB30RRD5 is een retro koel-vriescombinatie met een jaren 50 design. Hij biedt genoeg ruimte voor 3 tot 4 personen en heeft een Life Plus zone waarin je zelf de temperatuur en luchtvochtigheid kunt instellen. Het vriesgedeelte bovenin is ideaal voor patat en diepvriesfruit.

Helaas heeft deze koelkast geen anti-ijsvorming functie, dus je moet het vriesgedeelte 6 keer per jaar ontdooien. Met een energieklasse D heeft deze koel-vriescombinatie een gemiddeld energieverbruik. De bouw- en koelkwaliteit zijn middenklasse, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. De netto inhoud van het koelgedeelte is groot, met 222 liter, terwijl het vriesgedeelte normaal is met 72 liter. Het geluidsniveau is 37 dB, wat als luid wordt beschouwd.

Deze koel-vriescombinatie is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft het geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het langer bewaren van verse producten.

De SMEG FAB30RRD5 is een retro koel-vriescombinatie met een stijlvol jaren 50 design. Hij biedt genoeg ruimte voor 3 tot 4 personen en heeft een Life Plus zone waarin je zelf de temperatuur en luchtvochtigheid kunt instellen. De luchtcirculatie zorgt ervoor dat het overal in de koelkast koel is. Het vriesgedeelte bovenin is perfect voor patat en diepvriesfruit.

Koel-vriescombinatie zonder anti-ijsvorming functie. Ontdooien 6 keer per jaar.

De SMEG FAB30RRD5 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Helaas heeft deze koelkast geen anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je het vriesgedeelte 6 keer per jaar moet ontdooien.

Gemiddeld energieverbruik, niet de meest energiezuinige optie.

De SMEG FAB30RRD5 koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een jaarlijks energieverbruik van 156 kWh en energiekosten van 62,4 euro, is deze koelkast niet de meest energiezuinige optie op de markt. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare koel-vriescombinatie met redelijke levensduur.

De SMEG FAB30RRD5 koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. Hoewel het niet het meest duurzame model op de markt is, zal het nog steeds voldoen aan de basisbehoeften van de meeste gebruikers. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze ook in de middenklasse. Het apparaat zal je etenswaren op een redelijke temperatuur houden, maar verwacht geen geavanceerde koeltechnologieën of optimale temperatuurregeling.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De SMEG FAB30RRD5 koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 294 liter, waarvan 222 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 72 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'groot', aangezien het meer dan 250 liter is. Het vriesgedeelte valt in de categorie 'normaal', met een netto inhoud van 72 liter. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Geluidsniveau van koel-vriescombinatie is luid.

Het geluidsniveau van de SMEG FAB30RRD5 koel-vriescombinatie is 37 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen, maar het zou niet storend moeten zijn in een normale omgeving. Het valt in de categorie 'normaal' op basis van het geluidsniveau. Als je op zoek bent naar een stillere koelkast, zou je moeten overwegen om een model te kiezen met een geluidsniveau van 35 dB of lager.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De SMEG FAB30RRD5 koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en efficiëntie van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Koel-vriescombinatie zonder vershoudzone kan bederven versnellen.

De SMEG FAB30RRD5 koel-vriescombinatie heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt ervoor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het bewaren van bijvoorbeeld vlees, vis en groenten. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat deze producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koel-vriescombinatie.