Koelhouden.nl

Veripart VPIBKV122

Bekijk de goedkoopste Veripart VPIBKV122

De Veripart VPIBKV122 is te koop bij

Review
Veripart VPIBKV122

De Veripart VPIBKV122 is een inbouw koelkast met een enkele deur. Het heeft een vriesgedeelte, maar geen anti-ijsvorming functie, dus je moet het vriesgedeelte 6 keer per jaar ontdooien. Het energieverbruik van deze koelkast is relatief hoog, met een jaarlijkse energiekosten van ongeveer 58,4 euro.

De bouwkwaliteit is in de basisklasse en de koelkwaliteit valt in de middenklasse. De netto inhoud van het koelgedeelte is klein, geschikt voor 1-2 personen. Het geluidsniveau van de koelkast is luid, dus het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het plaatsen ervan. De koelkast is niet geschikt voor plaatsing in de schuur of garage vanwege de gevoeligheid voor extreme temperaturen en vochtigheid.

Helaas heeft de koelkast geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die veel verse producten willen bewaren.

Bespaar ruimte in de Veripart VPIBKV122 koelkast door voedsel in het vriesvak te bewaren. De smart modus past de temperatuur aan de omgeving aan en verlengt de houdbaarheid van je boodschappen. Gebruik de super modus om groente en fruit sneller te laten koelen. Ideaal voor 3-4 personen.

Inbouw koelkast met vriesgedeelte, zonder anti-ijsvorming functie.

De Veripart VPIBKV122 is een inbouw koelkast met een enkele deur. Het heeft een vriesgedeelte, maar helaas geen anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je het vriesgedeelte 6 keer per jaar moet ontdooien.

Energieklasse E, hoog energieverbruik, 146 kWh/jaar, 58,4 euro/jaar.

De Veripart VPIBKV122 inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een jaarlijks energieverbruik van 146 kWh, zal deze koelkast je ongeveer 58,4 euro per jaar kosten aan energiekosten. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Inbouw koelkast met basisklasse bouwkwaliteit. Middenklasse koelkwaliteit.

De Veripart VPIBKV122 inbouw 1-deurs koelkast heeft een bouwkwaliteit in de basisklasse. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast mogelijk minder hoog zijn dan bij modellen in de topklasse. De koelkwaliteit van deze koelkast valt in de middenklasse. Dit houdt in dat de koeling voldoende is, maar mogelijk niet de beste prestaties levert in vergelijking met koelkasten in de hogere klasse.

Inbouw koelkast met 181 liter inhoud.

De Veripart VPIBKV122 inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 181 liter, waarvan 146 liter voor het koelgedeelte en 14 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'klein' (minder dan 150 liter) en de netto inhoud van het vriesgedeelte valt in de categorie 'geen waarde' (geen vriesruimte aanwezig). Deze koelkast is geschikt voor 1-2 personen, wat betekent dat het voldoende capaciteit heeft voor een klein huishouden.

Luid geluidsniveau, overweeg stillere optie.

Het geluidsniveau van de Veripart VPIBKV122 inbouw 1-deurs koelkast is 39 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden, vooral als je de koelkast in een open keuken of een ruimte dicht bij de woonkamer plaatst. Als je op zoek bent naar een stillere optie, is het wellicht verstandig om naar koelkasten te kijken met een geluidsniveau van 35 dB of lager.

Niet geschikt voor schuur of garage.

De Veripart VPIBKV122 inbouw 1-deurs koelkast is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de koelkast niet bestand is tegen extreme temperaturen en vochtigheid, wat vaak voorkomt in deze ruimtes. Hierdoor kan de koelkast minder goed functioneren en kan de levensduur ervan worden verkort. Het is daarom aan te raden om deze koelkast binnenshuis te plaatsen, waar de omgevingstemperatuur en vochtigheid beter gecontroleerd kunnen worden.

Koelkast zonder vershoudzone, nadeel voor verse producten.

De Veripart VPIBKV122 inbouw 1-deurs koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit betekent dat je jouw verse producten niet op een optimale temperatuur kunt bewaren. Een vershoudzone is namelijk speciaal ontworpen om de ideale omstandigheden te creëren voor het bewaren van bijvoorbeeld vlees, vis en groenten. Het ontbreken van een vershoudzone kan een nadeel zijn voor mensen die veel verse producten willen bewaren en langer willen genieten van hun versheid.