Koelhouden.nl

Veripart VPKK701

Bekijk de goedkoopste Veripart VPKK701

De Veripart VPKK701 is te koop bij

Review
Veripart VPKK701

De Veripart VPKK701 is een energiezuinige tafelmodel koelkast zonder vriesgedeelte. Het is geschikt voor 1-2 personen en heeft luchtcirculatie voor een gelijkmatige koeling. Het heeft verstelbare plateaus en led-verlichting voor gebruiksgemak. Het energieverbruik is gemiddeld, met jaarlijkse energiekosten van ongeveer €29,2.

De bouwkwaliteit is betrouwbaar, maar de koelkwaliteit is basisniveau. Het heeft een netto inhoud van 133 liter, wat klein is en geen vriesruimte heeft. Het geluidsniveau is 39 dB, wat als luid wordt beschouwd. Het is niet geschikt voor plaatsing in een schuur of garage vanwege de extreme temperaturen.

Helaas heeft het geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die hun etenswaren langer vers willen houden.

De Veripart VPKK701 is een energiezuinige tafelmodel koelkast. Je betaalt minder dan €33,- per jaar aan energiekosten. De koelkast is geschikt voor 1 of 2 personen en heeft luchtcirculatie, waardoor het overal even koud is. De condensor is afgedekt voor minder onderhoud. Met verstelbare plateaus en led-verlichting is de koelkast handig in gebruik.

Vrijstaande tafelmodel koelkast zonder vriesgedeelte.

De Veripart VPKK701 is een vrijstaand tafelmodel koelkast zonder vriesgedeelte. Het ontbreken van een vriesgedeelte kan een nadeel zijn voor gebruikers die behoefte hebben aan een koelkast met vriesmogelijkheden. Echter, voor mensen die alleen behoefte hebben aan koelopslag kan dit juist een voordeel zijn, omdat het extra ruimte biedt voor het koelen van verse producten. Het ontbreken van anti-ijsvorming is een ander aspect om rekening mee te houden, aangezien dit betekent dat gebruikers regelmatig handmatig ijsvorming moeten verwijderen om de optimale werking van de koelkast te behouden.

Tafelmodel koelkast met energieklasse D, 73 kWh/jaar.

De Veripart VPKK701 tafelmodel koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 73 kWh per jaar, zal deze koelkast ongeveer 29,2 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Dit is belangrijk om in gedachten te houden bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast, vooral als je op zoek bent naar een energiezuinige optie.

Tafelmodel koelkast, betrouwbaar maar basisklasse koelkwaliteit.

De Veripart VPKK701 tafelmodel koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. De koelkwaliteit van deze koelkast is echter basisklasse, wat betekent dat het niet de hoogste prestaties biedt in termen van koeling. Het is belangrijk om te overwegen dat de bouwkwaliteit van invloed kan zijn op de levensduur van de koelkast, dus het is mogelijk dat dit model niet zo lang meegaat als een topklasse model.

Tafelmodel koelkast met 133 liter inhoud.

De Veripart VPKK701 tafelmodel koelkast heeft een netto inhoud van 133 liter, wat geschikt is voor 1-2 personen. Dit valt binnen de categorie 'klein' volgens de vuistregel van 150 liter of minder. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 133 liter, wat betekent dat er geen vriesruimte aanwezig is. Het is belangrijk om te weten dat deze koelkast niet geschikt is voor grote hoeveelheden voedsel of voor mensen die behoefte hebben aan een vriesruimte.

Luid geluidsniveau, rekening houden met omgeving.

Het geluidsniveau van de Veripart VPKK701 tafelmodel koelkast is 39 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden, vooral als je de koelkast in een rustige omgeving plaatst, zoals in de keuken van een appartement of een slaapkamer. Als je op zoek bent naar een stillere koelkast, is het wellicht verstandig om naar modellen te kijken met een geluidsniveau van 35 dB of lager.

Niet geschikt voor schuur of garage.

De Veripart VPKK701 tafelmodel koelkast is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de koelkast niet is ontworpen om te functioneren in omgevingen met extreme temperaturen. In de schuur of garage kunnen de temperaturen in de zomer erg hoog oplopen, wat de prestaties van de koelkast negatief kan beïnvloeden. Daarnaast kan de koelkast ook niet goed functioneren in koude omgevingen, zoals in de winter in de garage. Het is daarom aan te raden om deze koelkast binnenshuis te plaatsen voor optimale prestaties en levensduur.

Tafelmodel koelkast zonder vershoudzone, nadeel voor versheid.

De Veripart VPKK701 tafelmodel koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun etenswaren langer vers willen houden. Een vershoudzone zorgt ervoor dat producten zoals vlees, vis en groenten langer vers blijven door een lagere temperatuur en een optimale luchtvochtigheid. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat je etenswaren sneller bederven, wat natuurlijk zonde is.