Koelhouden.nl

Veripart VPKV701

Bekijk de goedkoopste Veripart VPKV701

De Veripart VPKV701 is te koop bij

Review
Veripart VPKV701

De Veripart VPKV701 is een energiezuinig tafelmodel koelkast met een vriesvak. Het koelgedeelte heeft gelijkmatige koude luchtcirculatie en verstelbare plateaus om meer ruimte te creëren. Het heeft een energieklasse D en verbruikt ongeveer 110 kWh per jaar, wat neerkomt op ongeveer 44 euro aan energiekosten.

De bouw- en koelkwaliteit zijn gemiddeld, waardoor het betrouwbaar is en je etenswaren op de juiste temperatuur blijven. De netto inhoud is 120 liter, geschikt voor 1-2 personen. Het geluidsniveau is 39 dB, wat als luid wordt beschouwd. Het is niet geschikt voor plaatsing in een schuur of garage vanwege de extreme temperaturen.

Helaas heeft het geen vershoudzone, waardoor etenswaren sneller kunnen bederven.

De Veripart VPKV701 is een energiezuinig tafelmodel koelkast met een vriesvak. Het koelgedeelte heeft gelijkmatige koude luchtcirculatie en de achterkant is afgedekt, wat onderhoud scheelt. De led verlichting helpt in het donker en met de verstelbare plateaus kun je meer ruimte creëren. Geschikt voor 1 of 2 personen.

Vrijstaande tafelmodel koelkast met vriesgedeelte, zonder anti-ijsvorming.

De Veripart VPKV701 is een vrijstaand tafelmodel koelkast met een vriesgedeelte. Helaas heeft deze koelkast geen anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je het vriesgedeelte 6 keer per jaar moet ontdooien.

Tafelmodel koelkast met gemiddeld energieverbruik.

De Veripart VPKV701 tafelmodel koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 110 kWh per jaar, zal deze koelkast ongeveer 44 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Hoewel het niet de meest energiezuinige optie is, is het nog steeds een redelijk efficiënte keuze voor een tafelmodel koelkast.

Tafelmodel koelkast met gemiddelde betrouwbaarheid en levensduur.

De Veripart VPKV701 tafelmodel koelkast heeft een bouwkwaliteit in de basisklasse. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van de koelkast gemiddeld zijn. De koelkwaliteit van dit model is ook in de basisklasse. Dit houdt in dat de koelkast voldoende koelvermogen heeft om je etenswaren op de juiste temperatuur te houden. Met deze koelkast kun je dus op een betrouwbare manier je etenswaren koel bewaren.

Compacte tafelmodel koelkast, geschikt voor 1-2 personen.

De Veripart VPKV701 tafelmodel koelkast heeft een netto inhoud van 120 liter, waarvan 107 liter bestemd is voor het koelgedeelte. Volgens de vuistregel valt dit in de categorie 'klein', aangezien het minder is dan 150 liter. Daarnaast heeft de koelkast een netto vriesgedeelte van 13 liter, wat volgens de vuistregel ook als 'klein' wordt beschouwd. Het totale formaat van deze koelkast is dus compact en geschikt voor 1-2 personen.

Luid geluidsniveau, niet geschikt voor stiltezoekers.

Het geluidsniveau van de Veripart VPKV701 tafelmodel koelkast is 39 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het geluidsniveau valt dus niet in de categorie normaal of stil. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit model mogelijk niet de beste keuze.

Tafelmodel koelkast niet geschikt voor schuur of garage.

De Veripart VPKV701 tafelmodel koelkast is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de koelkast niet is ontworpen om te functioneren in omgevingen met extreme temperaturen. In de schuur of garage kunnen de temperaturen in de zomer erg hoog oplopen, wat de prestaties van de koelkast negatief kan beïnvloeden. Daarnaast kan de koelkast ook niet goed functioneren in koude omgevingen, zoals in de winter in de garage. Het is daarom aan te raden om deze koelkast binnenshuis te plaatsen voor optimale prestaties en duurzaamheid.

Geen vershoudzone kan etenswaren sneller bederven.

De Veripart VPKV701 tafelmodel koelkast beschikt helaas niet over een vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun etenswaren langer vers willen houden. Een vershoudzone is namelijk speciaal ontworpen om de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal te reguleren, waardoor voedsel langer vers blijft. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je etenswaren sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.