Koelhouden.nl

Veripart VPSBS177Z

Bekijk de goedkoopste Veripart VPSBS177Z

De Veripart VPSBS177Z is te koop bij

Review
Veripart VPSBS177Z

De Veripart VPSBS177Z is een Amerikaanse koelkast met genoeg ruimte voor de wekelijkse boodschappen van 5 personen of meer. Het No Frost-systeem zorgt ervoor dat het vriesgedeelte nooit ontdooid hoeft te worden. De koelkast heeft een energieklasse E, wat resulteert in hogere energiekosten. De bouw- en koelkwaliteit van de koelkast zijn middenklasse, wat betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt.

Met een netto inhoud van 562 liter is er voldoende ruimte voor boodschappen en diepvriesproducten. Het geluidsniveau van de koelkast is 39 dB, wat als luid wordt beschouwd. De koelkast is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Helaas heeft de koelkast geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die regelmatig verse producten willen bewaren.

De Veripart VPSBS177Z is een Amerikaanse koelkast met genoeg ruimte voor de wekelijkse boodschappen van 5 personen of meer. Dankzij de luchtcirculatie maakt het niet uit waar je de kaas of vleeswaren neerlegt. Het vriesgedeelte hoeft nooit te worden ontdooid dankzij No Frost. Met de superkoelen en -vriezen functie koel je snel een lading drankjes en hapjes.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost-systeem.

De Veripart VPSBS177Z is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Dankzij het No Frost-systeem hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je etenswaren en heeft een modern design dat in elke keuken past. Met de Veripart VPSBS177Z ben je verzekerd van een efficiënte en praktische koeloplossing.

Koelkast met hoog energieverbruik, hogere energiekosten.

De Veripart VPSBS177Z Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 323 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energiekosten met ongeveer 129,2 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast.

Betrouwbare Amerikaanse koelkast met goede prijs-kwaliteitverhouding.

De Veripart VPSBS177Z Amerikaanse koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. Hoewel het niet het hoogste niveau van bouwkwaliteit heeft, is het nog steeds een solide keuze voor de meeste huishoudens. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze ook in de middenklasse. Dit betekent dat het in staat is om voedsel op een efficiënte en effectieve manier koel te houden, maar het mist mogelijk enkele geavanceerde functies die te vinden zijn in koelkasten van hogere kwaliteit. Over het algemeen biedt deze koelkast een goede prijs-kwaliteitverhouding en zal het je aankoop de moeite waard maken.

Grote Amerikaanse koelkast met veel opslagruimte.

De Veripart VPSBS177Z Amerikaanse koelkast heeft een indrukwekkende netto inhoud van 562 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 359 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 203 liter, wat ook als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 90 liter of meer. Met deze capaciteit biedt deze koelkast voldoende ruimte voor het opslaan van al je boodschappen en diepvriesproducten.

Luid geluid, niet stil, niet normaal.

Het geluidsniveau van de Veripart VPSBS177Z Amerikaanse koelkast is 39 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het geluidsniveau valt dus niet in de categorie normaal of stil. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit model mogelijk niet de beste keuze.

Geschikte koelkast voor extra opslagruimte buiten keuken.

De Veripart VPSBS177Z Amerikaanse koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra opslagruimte nodig hebben buiten hun keuken. De koelkast biedt voldoende ruimte voor het bewaren van etenswaren en drankjes, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je favoriete snacks tijdens bijvoorbeeld een barbecue in de tuin. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de temperatuur niet onder 10 graden daalt, omdat dit invloed kan hebben op de prestaties van het apparaat.

Koelkast voor schuur/garage zonder vershoudzone.

De Veripart VPSBS177Z Amerikaanse koelkast is geschikt voor gebruik in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius is. Deze koelkast beschikt echter niet over een vershoudzone. Dit betekent dat je geen aparte ruimte hebt om producten zoals vlees, vis of groenten langer vers te houden. Het ontbreken van een vershoudzone kan een nadeel zijn voor mensen die regelmatig verse producten willen bewaren en langer willen genieten van hun versheid.