Koelhouden.nl

Veripart VPSBSW177Z

Bekijk de goedkoopste Veripart VPSBSW177Z

De Veripart VPSBSW177Z is te koop bij

Review
Veripart VPSBSW177Z

De Veripart VPSBSW177Z is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een handig waterreservoir en waterdispenser. Het koelgedeelte zorgt dankzij luchtcirculatie overal voor dezelfde koude temperatuur en het vriesgedeelte heeft No Frost om ijsvorming te voorkomen. De koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft.

Met een netto inhoud van 529 liter is er voldoende ruimte voor een huishouden van 5 personen of meer. Het geluidsniveau van de koelkast is 39 dB, wat als luid wordt beschouwd. De koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Houd er echter rekening mee dat de koelkast geen vershoudzone heeft. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die regelmatig verse producten willen bewaren en langer vers willen houden.

De Veripart VPSBSW177Z is een Amerikaanse koelkast met een handig waterreservoir en waterdispenser. Het koelgedeelte zorgt dankzij luchtcirculatie overal voor dezelfde koude temperatuur en het vriesgedeelte heeft No Frost om ijsvorming te voorkomen. Bovendien blijft de achterkant stofvrij, waardoor er minder onderhoud nodig is. Geschikt voor 5 personen of meer.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost technologie.

De Veripart VPSBSW177Z is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft een modern design dat in elke keuken past. Met de Veripart VPSBSW177Z ben je verzekerd van een efficiënte en praktische koeloplossing.

Energieklasse E, hoog energieverbruik, hoge energiekosten.

De Veripart VPSBSW177Z Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 312 kWh per jaar, zullen de energiekosten ook hoger zijn, namelijk 124,8 euro per jaar. Het is belangrijk om rekening te houden met deze specificaties bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast, vooral als je op zoek bent naar een energiezuinige optie.

Amerikaanse koelkast met basisklasse bouwkwaliteit.

De Veripart VPSBSW177Z Amerikaanse koelkast heeft een bouwkwaliteit in de basisklasse. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van de koelkast mogelijk minder lang zijn dan bij een model met een hogere bouwkwaliteit. De koelkwaliteit van deze koelkast is ook in de basisklasse. Dit kan invloed hebben op de efficiëntie en prestaties van de koeling. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je aankoopbeslissing.

Grote Amerikaanse koelkast met veel opslagruimte.

De Veripart VPSBSW177Z Amerikaanse koelkast heeft een indrukwekkende netto inhoud van 529 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 344 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 185 liter, wat ook als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 90 liter of meer. Met deze capaciteit biedt deze koelkast voldoende ruimte voor het opslaan van al je boodschappen en diepvriesproducten.

Luid geluidsniveau, overweeg stillere modellen met 35 dB.

Het geluidsniveau van de Veripart VPSBSW177Z Amerikaanse koelkast is 39 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden, vooral als je de koelkast in een open keuken of een ruimte dicht bij de woonkamer plaatst. Als je op zoek bent naar een stillere koelkast, is het misschien de moeite waard om naar modellen te kijken met een geluidsniveau van 35 dB of lager.

Koelkast voor buiten met veel opslagruimte.

De Veripart VPSBSW177Z Amerikaanse koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende opslagruimte voor voedsel en dranken, en de Amerikaanse stijl zorgt voor gemakkelijke toegang tot zowel het koelgedeelte als het vriesgedeelte. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Koelkast voor schuur/garage, geen vershoudzone.

De Veripart VPSBSW177Z Amerikaanse koelkast is geschikt voor gebruik in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius is. Deze koelkast beschikt echter niet over een vershoudzone. Dit betekent dat je geen aparte ruimte hebt om verse producten zoals vlees, vis of groenten op een lagere temperatuur te bewaren. Het ontbreken van een vershoudzone kan een nadeel zijn voor mensen die regelmatig verse producten willen bewaren en langer vers willen houden.