Koelhouden.nl

Veripart VPTMKK48W

Bekijk de goedkoopste Veripart VPTMKK48W

De Veripart VPTMKK48W is te koop bij

Review
Veripart VPTMKK48W

De Veripart VPTMKK48W is een compacte tafelmodel koelkast zonder vriesgedeelte, geschikt voor 1-2 personen. Het heeft een netto inhoud van 93 liter en biedt voldoende opslagruimte voor je etenswaren. De koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Het geluidsniveau van de koelkast is 40 dB, wat als luid wordt beschouwd.

Helaas heeft deze koelkast geen vershoudzone, waardoor je etenswaren sneller kunnen bederven. De bouw- en koelkwaliteit van de koelkast zijn gemiddeld, wat betekent dat het betrouwbaar is maar geen extra functies of geavanceerde technologieën heeft. De koelkast is niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen vanwege de extreme temperaturen.

Over het algemeen is de Veripart VPTMKK48W een praktische keuze voor huishoudens met beperkte ruimte, maar het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik en het ontbreken van een vershoudzone.

De Veripart VPTMKK48W koelkast biedt voldoende opslagruimte voor 1 of 2 personen. Het heeft 2 plateaus, 3 deurvakken en een diepe groentelade. Het compacte formaat maakt het geschikt voor een kleine keuken, studio of studentenkamer. De koelkast heeft een afgedekte achterkant, waardoor er geen stof ophoopt en minder onderhoud nodig is. Tevens is de draairichting van de deur aanpasbaar.

Vrijstaande tafelmodel koelkast zonder vriesgedeelte. Compact formaat.

De Veripart VPTMKK48W is een vrijstaand tafelmodel koelkast zonder vriesgedeelte. Deze koelkast is ideaal voor kleinere ruimtes waarin je alleen behoefte hebt aan koeling en geen vriesmogelijkheden nodig hebt. De koelkast heeft geen anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je af en toe handmatig het ijs moet verwijderen om de optimale werking van de koelkast te behouden. Met zijn compacte formaat en vrijstaande plaatsing is deze koelkast een praktische keuze voor huishoudens die niet veel ruimte hebben voor een grotere koelkast.

Tafelmodel koelkast met hoog energieverbruik.

De Veripart VPTMKK48W tafelmodel koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een jaarlijks energieverbruik van 86 kWh en energiekosten van 34,4 euro, kan je verwachten dat deze koelkast meer energie verbruikt dan andere modellen met een hogere energieklasse. Het is belangrijk om dit in overweging te nemen bij het kiezen van een koelkast, vooral als je op zoek bent naar een energiezuinige optie die je helpt om kosten te besparen op de lange termijn.

Tafelmodel koelkast met gemiddelde betrouwbaarheid en levensduur.

De Veripart VPTMKK48W tafelmodel koelkast heeft een bouwkwaliteit in de basisklasse. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast gemiddeld zijn. De koelkwaliteit van deze koelkast is ook in de basisklasse. Dit houdt in dat de koeling voldoende is om je etenswaren op de juiste temperatuur te houden, maar niet uitblinkt in extra functies of geavanceerde technologieën. Met deze koelkast kun je dus op een basisniveau genieten van je aankoop.

Tafelmodel koelkast met voldoende ruimte voor etenswaren.

De Veripart VPTMKK48W tafelmodel koelkast heeft een netto inhoud van 93 liter, wat geschikt is voor 1-2 personen. Dit betekent dat je voldoende ruimte hebt om je etenswaren op te bergen. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 93 liter, wat betekent dat je genoeg ruimte hebt om je verse producten koel te houden. Helaas wordt er geen informatie gegeven over het netto vriesgedeelte, dus het is niet duidelijk of er een vriesruimte aanwezig is. Over het algemeen heeft deze koelkast een redelijke capaciteit voor een klein huishouden.

Luid geluidsniveau, niet geschikt voor stiltezoekers.

Het geluidsniveau van de Veripart VPTMKK48W tafelmodel koelkast is 40 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het geluidsniveau valt dus niet in de categorie normaal of stil. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit model mogelijk niet de beste keuze.

Tafelmodel koelkast niet geschikt voor schuur of garage.

De Veripart VPTMKK48W tafelmodel koelkast is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de koelkast niet is ontworpen om te functioneren in omgevingen met extreme temperaturen. In de schuur of garage kunnen de temperaturen sterk variëren, vooral tijdens de zomer en winter. Dit kan leiden tot problemen met de koelprestaties en de levensduur van de koelkast. Het is daarom aan te raden om deze koelkast binnenshuis te plaatsen, waar de temperatuur beter gecontroleerd kan worden.

Tafelmodel koelkast zonder vershoudzone, etenswaren bederven sneller.

De Veripart VPTMKK48W tafelmodel koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun etenswaren langer vers willen houden. Een vershoudzone is namelijk speciaal ontworpen om de temperatuur en luchtvochtigheid op een optimaal niveau te houden, waardoor voedsel langer vers blijft. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je etenswaren sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.