Koelhouden.nl

Veripart VPTMVR85

Bekijk de goedkoopste Veripart VPTMVR85

De Veripart VPTMVR85 is te koop bij

Review
Veripart VPTMVR85

De Veripart VPTMVR85 is een ideale compacte vriezer voor één of twee personen, met handige features zoals transparante lades en een consistente luchtcirculatie die zorgt voor een gelijkmatige temperatuur door de hele vriezer. Het ontwerp is vooral geschikt voor kleinere ruimtes, zoals een studentenkamer of een kleine keuken. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de plaatsing van producten, aangezien de temperatuur overal hetzelfde is.

Ondanks deze voordelen heeft de vriezer een energielabel E, wat betekent dat hij jaarlijks 168 kWh verbruikt. Dit resulteert in energiekosten van ongeveer 67 euro per jaar. Aan de bouwkant heeft de vriezer een basisklasse kwalificatie, wat duidt op een gemiddelde levensduur en betrouwbaarheid. Daarentegen is de opslagcapaciteit, met 98 liter, vrij beperkt en is het geluidsniveau van 41 dB aan de hogere kant.

Het laatste belangrijke kenmerk van de Veripart VPTMVR85 is dat hij geschikt is voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden blijft. Dit biedt gebruikers flexibiliteit in de plaatsing van het apparaat, zolang ze de temperatuurrestrictie in gedachten houden.

Veripart VPTMVR85 Review

Wanneer je op zoek bent naar een compacte vriezer die ruimte biedt voor de dagelijkse boodschappen van één of twee personen, dan zou de Veripart VPTMVR85 zomaar jouw nieuwe aanwinst kunnen zijn. Met zijn transparante lades, consistente luchtcirculatie en afgedekte condensor heeft het veel te bieden, hoewel er ook wat kanttekeningen zijn. Laten we er dieper op ingaan.

Type: Tafelmodel vriezer met consistente luchtcirculatie

De Veripart VPTMVR85 is een tafelmodel vriezer, wat betekent dat hij een compact formaat heeft en ideaal is voor kleinere ruimtes zoals studentenkamers of kleine keukens. Wat echt opvalt aan dit model is de luchtcirculatie. Dankzij deze functie is de temperatuur zowel bovenin als onderin gelijk. Dat is handig, want je hoeft niet na te denken over waar je bepaalde producten plaatst. De drie transparante lades helpen je jouw voedsel georganiseerd te houden en in één oogopslag te zien wat je in huis hebt.

Stroomverbruik: Energielabel E met jaarlijkse kosten van 67 euro

Hoewel de Veripart VPTMVR85 veel te bieden heeft, scoort hij niet het hoogst qua energie-efficiëntie. Met een energielabel van E verbruikt hij jaarlijks 168 kWh. Dit komt neer op jaarlijkse energiekosten van ongeveer 67 euro. Hoewel dit niet het zuinigste model op de markt is, blijft het energieverbruik gelijk dankzij de afgedekte condensor. Dit betekent dat je geen verrassingen zult zien op je elektriciteitsrekening.

Bouwkwaliteit: Basisklasse model met standaard levensduur

De Veripart VPTMVR85 is een basisklasse vriezer, wat betekent dat hij een standaard bouwkwaliteit heeft. In de praktijk betekent dit dat hij betrouwbaar is en een gemiddelde levensduur heeft. Vriezers met een topklasse bouwkwaliteit gaan langer mee, dus als duurzaamheid een topprioriteit voor je is, zijn er andere modellen die je wellicht wilt overwegen. Desondanks zal deze vriezer zeker voldoen aan de verwachtingen van de gemiddelde gebruiker.

Inhoud: Compacte opslag van 98 liter

Met een netto inhoud van 98 liter valt de Veripart VPTMVR85 in de categorie 'klein'. Dit maakt hem ideaal voor één of twee personen. Voor grotere huishoudens of degenen die graag grote voorraden inslaan, kan dit model wat beperkt zijn. Echter, voor kleinere huishoudens of mensen met beperkte ruimte, biedt deze vriezer meer dan voldoende opslagcapaciteit.

Geluidsniveau: Aan de luidere kant met 41 dB

Met een geluidsniveau van 41 dB valt de Veripart VPTMVR85 in de categorie 'luid'. Hoewel dit niet overdreven luid is, kan het storend zijn in zeer stille omgevingen. Als je een open keuken hebt of de vriezer in een stille ruimte wilt plaatsen, is het goed om dit in gedachten te houden. Echter, voor de meeste gebruikers zal dit geluidsniveau geen groot probleem vormen.

Geschikt voor schuur of garage: Ja, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft

De Veripart VPTMVR85 is geschikt om in een schuur of garage te plaatsen, wat extra flexibiliteit biedt bij het kiezen van de locatie. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat de omgevingstemperatuur boven de 10 graden blijft. Dit zorgt ervoor dat de vriezer efficiënt blijft werken en dat jouw voedsel veilig en bevroren blijft.