Koelhouden.nl

Veripart VPVR144NFE

Bekijk de goedkoopste Veripart VPVR144NFE

De Veripart VPVR144NFE is te koop bij

Review
Veripart VPVR144NFE

De Veripart VPVR144NFE is een ideale vrieskast voor gezinnen van 3 of 4 personen. Het biedt een overzichtelijke opslag van dagelijkse boodschappen en garandeert een consistente temperatuur in de hele vriezer, dankzij de geavanceerde koeltechnologie. De No Frost-technologie maakt het ontdooien overbodig, waardoor het onderhoud eenvoudig en tijdbesparend is.

Qua technische specificaties valt deze vrieskast op met zijn supervriezen functie, wat helpt om boodschappen sneller te bevriezen en hun kwaliteit te behouden. Het energieverbruik is relatief laag, met een jaarlijks verbruik van 207 kWh, wat zich vertaalt naar €82,8 aan jaarlijkse energiekosten. Ook de bouwkwaliteit is solide, vallend binnen de middenklasse, wat aangeeft dat het apparaat duurzaam en betrouwbaar is.

Met een capaciteit van 161 liter is het voldoende voor dagelijks gebruik, en het geluidsniveau van 39 dB zorgt ervoor dat het apparaat relatief stil is. Een bijkomend voordeel is de flexibiliteit in plaatsing; de vriezer kan buiten de keuken worden geplaatst, zoals in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Veripart VPVR144NFE Review

De Veripart VPVR144NFE is een vrieskast die ideaal is voor een gezin van 3 of 4 personen. Het overzichtelijk opslaan van boodschappen zoals brood, diepvriesgroenten en zakken aardappelkroketten is met deze vriezer een fluitje van een cent. Dankzij de geavanceerde koeltechnologie is de temperatuur overal in de vriezer consistent, wat zorgt voor optimale bewaring van je voedingswaren. Bovendien is het ontdooien dankzij de No Frost-technologie verleden tijd. Dit maakt het onderhoud van de vriezer aanzienlijk eenvoudiger en bespaart je een hoop tijd.

Type vriezer: Vrieskast met optimale luchtcirculatie

De Veripart VPVR144NFE is een vrijstaande vrieskast. Dankzij de luchtcirculatie is de temperatuur in de gehele vriezer consistent, wat betekent dat het niet uitmaakt waar je je producten plaatst. Daarnaast beschikt de vriezer over een supervriezen functie, waarmee je tijdelijk de temperatuur in de vriezer kunt verlagen. Dit is vooral handig wanneer je nieuwe boodschappen toevoegt; ze zullen sneller bevriezen waardoor de kwaliteit behouden blijft.

Stroomverbruik: Energieklasse E met jaarlijkse kosten van €82,8

Hoewel de Veripart VPVR144NFE in energieklasse E valt, blijft het energieverbruik relatief laag met 207 kWh per jaar. Dit resulteert in geschatte jaarlijkse energiekosten van €82,8. Het is altijd goed om het energieverbruik in overweging te nemen bij de aankoop van een nieuw apparaat, gezien de invloed op je maandelijkse energierekening.

Bouwkwaliteit: Middenklasse voor betrouwbare levensduur

De Veripart VPVR144NFE valt binnen de middenklasse als het gaat om bouwkwaliteit. Dit betekent dat het apparaat een betrouwbare levensduur heeft en je er voor een langere tijd plezier van zult hebben. Hoewel het niet dezelfde levensduur heeft als een topklasse model, biedt het nog steeds een solide prestatie vergeleken met basisklasse modellen.

Inhoud: 161 liter, ideaal voor normaal gebruik

Met een netto inhoud van 161 liter valt deze vriezer in de categorie 'normaal', wat betekent dat hij geschikt is voor het opslaan van 110 tot 250 liter aan producten. Dit is perfect voor dagelijks gebruik en voor gezinnen van 3 tot 4 personen.

Geluidsniveau: Normaal met 39 dB

Met een geluidsniveau van 39 dB bevindt de Veripart VPVR144NFE zich in de categorie 'normaal'. Dit betekent dat je tijdens de werking een licht zoemend geluid kunt horen, maar het zal niet storend zijn in de meeste huishoudens.

Geschikt voor schuur of garage: Ja, bij temperaturen boven 10 graden Celsius

Je kunt de Veripart VPVR144NFE ook buiten de keuken gebruiken, bijvoorbeeld in een schuur of garage. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat de omgevingstemperatuur niet lager mag zijn dan 10 graden Celsius. Dit maakt de vriezer flexibel in gebruik en biedt je de mogelijkheid om extra vriesruimte te creëren buiten je keuken.