Koelhouden.nl

Veripart VPVR170NFD

Bekijk de goedkoopste Veripart VPVR170NFD

De Veripart VPVR170NFD is te koop bij

Review
Veripart VPVR170NFD

De Veripart VPVR170NFD is een uitstekende vrijstaande vriezer, perfect voor 2 of 3 personen. Hij biedt veel opbergruimte met 4 diepvrieslades en 2 uitschuifbare plateaus. Een groot pluspunt is de No Frost-functie, waardoor ijsvorming tot het verleden behoort en het onderhoud van de vriezer gemakkelijker wordt.

Wat betreft het energieverbruik heeft deze vriezer een jaarlijks verbruik van 177 kWh en valt hij in energieklasse D. Ondanks dat dit niet de hoogste energieklasse is, biedt het apparaat toch een redelijke efficiëntie. Daarnaast heeft de vriezer een middenklasse bouwkwaliteit, wat een goede balans betekent tussen prijs en kwaliteit, en een netto inhoud van 204 liter.

Het geluidsniveau van de Veripart VPVR170NFD is 39 dB, wat als normaal wordt beschouwd en waarschijnlijk voor de meeste huishoudens acceptabel is. Ook is het apparaat geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden blijft, wat extra flexibiliteit in plaatsing biedt.

Veripart VPVR170NFD Review

De Veripart VPVR170NFD vriezer is een vrijstaand model dat ideaal is voor het bewaren van allerlei diepvriesproducten, van restjes tot lievelingspizza's en diepvriesfruit, voor 2 of 3 personen. Met 4 ruime diepvrieslades en 2 uitschuifbare plateaus, biedt het apparaat veel flexibiliteit en gemak bij het opbergen van jouw producten. De aanwezigheid van de No Frost-functie betekent dat je nooit meer last hebt van ijsvorming, wat het onderhoud sterk vereenvoudigt.

Type vriezer: Vrijstaande vrieskast

De Veripart VPVR170NFD is een vrijstaande vrieskast. Het ontwerp is dusdanig dat je hem gemakkelijk kunt plaatsen waar je maar wilt in jouw keuken of bijkeuken, zonder dat hij moet worden ingebouwd. Dankzij zijn praktische indeling met meerdere lades en plateaus kun je jouw bevroren producten overzichtelijk opbergen en heb je ze altijd snel bij de hand.

Stroomverbruik: Energieklasse D met jaarlijks verbruik van 177 kWh

Het energieverbruik van deze vriezer is 177 kWh per jaar, wat resulteert in een geschatte jaarlijkse energiekosten van €70,8. De vriezer valt in energieklasse D. Hoewel dit niet de meest energiezuinige klasse is, biedt de vriezer toch een redelijke efficiëntie gezien zijn grootte en capaciteit.

Bouwkwaliteit: Middenklasse bouwkwaliteit

De Veripart VPVR170NFD heeft een middenklasse bouwkwaliteit. Dit betekent dat het apparaat betrouwbaar is en een redelijke levensduur heeft. Het is weliswaar niet van topklasse kwaliteit, maar het zal zeker langer meegaan dan basisklasse modellen. Hierdoor kun je er langer van genieten en heb je waar voor je geld.

Inhoud: Netto inhoud van 204 liter

Met een netto inhoud van 204 liter valt de Veripart VPVR170NFD in de categorie "normaal", wat betekent dat hij geschikt is voor huishoudens die een gemiddelde hoeveelheid opslagruimte nodig hebben. Het is ruim genoeg voor de dagelijkse behoeften van 2 tot 3 personen en biedt voldoende ruimte voor zowel korte als lange termijn opslag.

Geluidsniveau: Normaal met 39 dB

Met een geluidsniveau van 39 dB valt de Veripart VPVR170NFD in de categorie "normaal". Dit betekent dat je tijdens het gebruik van de vriezer een licht achtergrondgeluid kunt horen, maar het zal zeker niet storend zijn. Voor de meeste huishoudens zal dit geluidsniveau meer dan acceptabel zijn.

Geschikt voor schuur of garage: Ja, mits boven 10 graden

De Veripart VPVR170NFD vriezer is geschikt om te plaatsen in een schuur of garage, zolang de temperatuur daar boven de 10 graden blijft. Dit biedt flexibiliteit in de plaatsing en maakt het mogelijk om extra opslagruimte te creëren buiten de keuken. Zorg er wel voor dat de omgevingstemperatuur altijd boven het genoemde minimum blijft om optimale prestaties en levensduur te garanderen.