Koelhouden.nl

Veripart VPVR170NFE

Bekijk de goedkoopste Veripart VPVR170NFE

De Veripart VPVR170NFE is te koop bij

Review
Veripart VPVR170NFE

De Veripart VPVR170NFE is een uitmuntende vrieskast die perfect is voor mensen die op zoek zijn naar zowel betrouwbaarheid als ruimte. Hij komt met aantrekkelijke functies zoals de No Frost technologie, supervriezen en constante luchtcirculatie. Echter, het model heeft ook een paar nadelen, zoals een energielabel van E en een jaarlijks energieverbruik van 222 kWh.

Wat betreft het ontwerp, deze vrieskast is vrijstaand en ideaal voor 2 tot 3 personen. Met 4 diepvrieslades en 2 uitschuifbare plateaus is het opbergen van producten een eitje. Het energieverbruik is redelijk met een label E, resulterend in jaarlijkse energiekosten van ongeveer €88,8. Terwijl het niet de zuinigste vriezer is, presteert het nog steeds goed in vergelijking met andere modellen.

De vrieskast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat hij betrouwbaar en duurzaam is, hoewel niet zo stevig als topklasse modellen. Qua capaciteit is het voldoende voor dagelijkse behoeften, met name voor kleinere huishoudens. Het geluidsniveau van 39 dB is acceptabel en het apparaat is ook geschikt voor plaatsing in schuren of garages, mits de temperatuur boven de 10 graden blijft.

Veripart VPVR170NFE Review

De Veripart VPVR170NFE vrieskast is een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en ruime vrieskast. Het model biedt een scala aan functies en voordelen, waaronder de No Frost technologie, supervriezen en een consistent koele luchtcirculatie. Daarnaast zijn er een paar nadelen te noemen, zoals het energielabel E en het energieverbruik van 222 kWh per jaar. Laten we een kijkje nemen naar de gedetailleerde kenmerken van dit model.

Model en ontwerp

De Veripart VPVR170NFE is een vrijstaande vrieskast, ideaal voor 2 of 3 personen. Het ontwerp is doordacht met 4 ruime diepvrieslades en 2 uitschuifbare plateaus aan de bovenkant. Dit maakt het gemakkelijk om jouw favoriete producten te pakken. De vriezer heeft ook de handige supervriezen functie die helpt om nieuwe producten snel in te vriezen zonder dat de temperatuur in de vriezer stijgt. Dankzij de No Frost technologie hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming, wat betekent dat je de vriezer nooit hoeft te ontdooien.

Energieverbruik: 222 kWh per jaar, energielabel E

Qua energieverbruik scoort de Veripart VPVR170NFE een energielabel E. Dit betekent dat het jaarlijkse energieverbruik 222 kWh bedraagt, wat resulteert in energiekosten van ongeveer 88,8 euro per jaar. Hoewel dit niet het meest efficiënte model op de markt is, biedt het nog steeds redelijke prestaties in vergelijking met sommige andere modellen.

Bouwkwaliteit: middenklasse

De Veripart VPVR170NFE vrieskast valt in de middenklasse als het gaat om bouwkwaliteit. Dit betekent dat het een betrouwbare en duurzame keuze is, maar misschien niet zo robuust als topklasse modellen. Echter, gezien de prijs en de andere functies, biedt het nog steeds een goede waarde voor je geld.

Inhoud: 204 liter, normale capaciteit

Met een netto inhoud van 204 liter valt de Veripart VPVR170NFE in de categorie 'normaal'. Dit betekent dat het een goede capaciteit heeft voor dagelijkse behoeften, met name voor kleinere huishoudens van 2 of 3 personen. Het biedt voldoende ruimte om al je favoriete diepvriesproducten op te slaan zonder dat je ruimte tekort komt.

Geluidsniveau: 39 dB, normaal geluid

Het geluidsniveau van de Veripart VPVR170NFE is 39 dB, wat wordt beschouwd als 'normaal'. Dit betekent dat het apparaat vrij stil werkt en je er weinig last van zult hebben in jouw dagelijkse leven. Voor degenen die gevoelig zijn voor lawaai of de vriezer in een open ruimte willen plaatsen, is dit model een goede keuze.

Geschikt voor schuur of garage: ja, boven 10 graden

De Veripart VPVR170NFE is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft. Dit betekent dat het een veelzijdige keuze is voor degenen die extra opslagruimte nodig hebben buiten de keuken. Het is altijd goed om de locatie in overweging te nemen en te zorgen voor de juiste temperatuur om de optimale prestaties van de vriezer te garanderen.