Koelhouden.nl

Veripart VPVR186NFD

Bekijk de goedkoopste Veripart VPVR186NFD

De Veripart VPVR186NFD is te koop bij

Review
Veripart VPVR186NFD

De Veripart VPVR186NFD is een flexibele en ruime vriezer, maar scoort gemiddeld op verschillende fronten. De vriezer biedt een ruime capaciteit van 274 liter en is voorzien van handige functies zoals No Frost en supervriesfunctie. Daardoor hoef je niet meer te ontdooien en kun je snel grote hoeveelheden invriezen. Echter, met een energieklasse D en een jaarlijks verbruik van 197 kWh (ongeveer €78,8 aan energiekosten per jaar), is het apparaat niet bijzonder energiezuinig.

Op het gebied van bouwkwaliteit en geluid presteert het apparaat gemiddeld. De vriezer is redelijk betrouwbaar en heeft een degelijke levensduur, maar is niet gemaakt van topklasse materialen. Het geluidsniveau is acceptabel maar niet uitzonderlijk, met een decibelwaarde van 39 dB. Dit zal voor de meeste mensen geen groot probleem zijn, tenzij je erg gevoelig bent voor geluid.

Een belangrijke feature is dat de vriezer geschikt is voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden blijft. Dit maakt het apparaat flexibel qua plaatsing en is een pluspunt voor mensen met beperkte ruimte in de keuken of die een extra vriezer willen voor grotere hoeveelheden voedsel.

Veripart VPVR186NFD Review

Wanneer je op zoek bent naar een vriezer die flexibiliteit en voldoende ruimte biedt zonder je energierekening door het dak te laten gaan, dan is de Veripart VPVR186NFD een interessante optie. Met een capaciteit van 274 liter en een redelijk energieverbruik van 197 kWh per jaar, zou deze vriezer een waardevolle aanvulling kunnen zijn in veel huishoudens. Toch is het belangrijk om te vermelden dat dit model niet uitblinkt in energie-efficiëntie, gezien de energieklasse D. Het geluidsniveau is acceptabel maar niet uitmuntend, en de bouwkwaliteit is degelijk zonder exceptioneel te zijn.

Type vriezer: Vrieskast met diverse opbergmogelijkheden

De Veripart VPVR186NFD is een vrijstaande vrieskast. Dit type vriezer heeft als voordeel dat je het gemakkelijk op verschillende plekken in je huis kunt plaatsen. Het model biedt een verscheidenheid aan opbergmogelijkheden, van vrieslades tot glasplaten. De aanwezigheid van de No Frost-functie zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Dit is een flinke tijdbesparing en verhoogt het gebruikersgemak. De supervriesfunctie is een andere handige feature waarmee je snel grote hoeveelheden voedsel kunt invriezen.

Stroomverbruik: Energieklasse D en jaarlijks kosten van €78,8

Met een energieklasse van D is de Veripart VPVR186NFD niet de meest energie-efficiënte keuze op de markt. Het apparaat verbruikt jaarlijks 197 kWh, wat neerkomt op ongeveer €78,8 per jaar aan energiekosten. Als energie-efficiëntie voor jou een prioriteit is, zijn er betere opties beschikbaar. Desondanks kan het redelijk energieverbruik voor sommigen aanvaardbaar zijn, afhankelijk van je specifieke behoeften en budget.

Bouwkwaliteit: Middenklasse constructie

De Veripart VPVR186NFD valt in de middenklasse als het gaat om bouwkwaliteit. Dit betekent dat het apparaat redelijk betrouwbaar is en een degelijke levensduur heeft, maar niet is gebouwd met topklasse materialen. Voor wie een betrouwbare, maar niet per se luxe vriezer zoekt, is dit model een prima optie.

Inhoud: 274 liter met flexibele opbergmogelijkheden

Met een netto inhoud van 274 liter biedt deze vriezer meer dan genoeg ruimte voor een gemiddeld huishouden. De diverse opbergmogelijkheden, zoals lades en glasplaten, bieden de flexibiliteit om verschillende soorten voedingsmiddelen efficiënt op te slaan. Of je nu een grote ijstaart of overgebleven soep wilt invriezen, deze vriezer maakt het gemakkelijk.

Geluidsniveau: Acceptabel maar niet uitzonderlijk met 39 dB

Het geluidsniveau van de Veripart VPVR186NFD is met 39 dB acceptabel maar niet uitzonderlijk. Het valt binnen de 'normale' range volgens algemene richtlijnen. Dit betekent dat het apparaat niet bijzonder stil is, maar ook niet storend luid. Voor de meeste mensen zal dit geluidsniveau geen groot probleem zijn, tenzij je erg gevoelig bent voor geluid.

Geschikt voor schuur of garage: Ja, mits boven 10 graden

Het is goed om te weten dat deze vriezer geschikt is voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden blijft. Dit biedt extra flexibiliteit in waar je het apparaat kunt plaatsen. Vooral voor mensen die niet genoeg ruimte hebben in de keuken of een extra vriezer willen voor grotere hoeveelheden voedsel, is dit een belangrijk pluspunt.