Koelhouden.nl

Whirlpool W55VM 1120 W 2

Bekijk de goedkoopste Whirlpool W55VM 1120 W 2

De Whirlpool W55VM 1120 W 2 is te koop bij

Review
Whirlpool W55VM 1120 W 2

De Whirlpool W55VM 1120 W 2 is een tafelmodel koelkast met een klein vriesvak van 17 liter. Het is ideaal voor smalle keukens en voor maximaal 2 personen. Het kan ook als extra koelruimte in de schuur worden gebruikt, mits de temperatuur boven de 10°C blijft.

De koelkast heeft een energieklasse E en een energieverbruik van 144 kWh per jaar, wat neerkomt op ongeveer 57,6 euro per jaar aan energiekosten. De bouw- en koelkwaliteit van de koelkast zijn gemiddeld, maar het biedt nog steeds langdurig plezier. De netto inhoud van de koelkast is 122 liter, waarvan 105 liter voor het koelgedeelte en 17 liter voor het vriesgedeelte. Het geluidsniveau is 36 dB, wat als normaal wordt beschouwd.

De koelkast is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft de koelkast geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die hun verse producten langer willen bewaren.

De Whirlpool W55VM 1120 W 2 is een tafelmodel koelkast met een klein vriesvak van 17 liter. Ideaal voor smalle keukens en voor maximaal 2 personen. Kan ook als extra koelruimte in de schuur gebruikt worden, als de temperatuur boven de 10°C is. Binnenverlichting maakt het gemakkelijk om iets te eten te vinden, zelfs in het donker.

Vrijstaande tafelmodel koelkast met vriesgedeelte. 6x per jaar ontdooien.

De Whirlpool W55VM 1120 W 2 is een vrijstaand tafelmodel koelkast met een vriesgedeelte. Het vriesgedeelte is aanwezig, maar het heeft geen anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je het 6 keer per jaar moet ontdooien.

Tafelmodel koelkast met gemiddeld energieverbruik.

De Whirlpool W55VM 1120 W 2 tafelmodel koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 144 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 57,6 euro per jaar liggen. Dit is een belangrijke specificatie om in gedachten te houden bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast. Het is echter ook belangrijk om te bedenken dat het energieverbruik kan variëren afhankelijk van het gebruik en de instellingen van de koelkast.

Gemiddelde bouw- en koelkwaliteit, betrouwbaar en duurzaam.

De Whirlpool W55VM 1120 W 2 tafelmodel koelkast heeft een basisklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast gemiddeld zijn. Hoewel het niet de hoogste kwaliteit is, kun je nog steeds lang plezier hebben van je aankoop.

Tafelmodel koelkast met 122 liter inhoud.

De Whirlpool W55VM 1120 W 2 tafelmodel koelkast heeft een netto inhoud van 122 liter, waarvan 105 liter voor het koelgedeelte en 17 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'klein' (minder dan 150 liter) en het vriesgedeelte valt in de categorie 'geen waarde' (geen vriesruimte aanwezig). Deze koelkast is geschikt voor 1-2 personen, wat voldoende capaciteit biedt voor een klein huishouden.

Stille koelkast met normaal geluidsniveau.

Het geluidsniveau van de Whirlpool W55VM 1120 W 2 tafelmodel koelkast is 36 dB, wat valt binnen de normale categorie volgens de vuistregel. Dit betekent dat de koelkast niet als luid wordt beschouwd en over het algemeen stil genoeg is voor dagelijks gebruik. Met een geluidsniveau van 36 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken.

Tafelmodel koelkast voor buitenruimte, compact en handig.

De Whirlpool W55VM 1120 W 2 tafelmodel koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast is compact en past gemakkelijk in kleinere ruimtes, terwijl het nog steeds voldoende opslagruimte biedt voor voedsel en dranken. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Geen vershoudzone kan bederf van verse producten veroorzaken.

De Whirlpool W55VM 1120 W 2 tafelmodel koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt ervoor dat groente, fruit en vlees langer vers blijven door de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal te reguleren. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je verse producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.