Koelhouden.nl

AEG ATB68E7NW

Bekijk de goedkoopste AEG ATB68E7NW

De AEG ATB68E7NW is te koop bij

Review
AEG ATB68E7NW

De AEG ATB68E7NW is een tafelmodel vriezer die perfect is voor mensen met beperkte ruimte. Het apparaat is ontworpen voor 1 tot 2 personen en komt met handige functies zoals No Frost en Supervriezen. No Frost zorgt ervoor dat ijsvorming geen issue is, wat tijd en moeite bespaart bij het onderhoud. Echter, het heeft een energieklasse van E, wat betekent dat het niet het meest energie-efficiënte model is. De jaarlijkse energiekosten zijn ongeveer 73 euro.

Het apparaat is vrij compact en daardoor makkelijk te plaatsen in kleine keukens of zelfs in een schuur. Wat het echt onderscheidt van andere modellen is de No Frost-functie, die ontdooien overbodig maakt. De Supervriezen-functie helpt bij het snel invriezen van verse producten zoals zalm of biefstuk, zonder andere items in de vriezer te ontdooien. Toch moet je rekening houden met het energieverbruik, dat jaarlijks rond de 182 kWh ligt.

De bouwkwaliteit is geclassificeerd als basisklasse, wat betekent dat het apparaat betrouwbaar is maar niet extreem duurzaam. Daarnaast heeft het een netto inhoud van 88 liter, genoeg voor een klein huishouden. Als geluid een belangrijke factor is, dan is het misschien goed om te weten dat dit model een geluidsniveau van 40 dB heeft, wat als luid kan worden beschouwd. Het is ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden blijft.

Review van AEG ATB68E7NW

Een tafelmodel vriezer kan een echte redder in nood zijn als je met beperkte ruimte te maken hebt, maar toch een goede opslagplaats voor je eten nodig hebt. De AEG ATB68E7NW komt dan als een solide keuze op de markt. Dit apparaat is speciaal ontworpen voor 1 tot 2 personen en beschikt over enkele interessante functies zoals No Frost en Supervriezen. No Frost voorkomt ijsvorming, wat betekent dat je je nooit zorgen hoeft te maken over het ontdooien van de vriezer. Dit is een groot pluspunt voor iedereen die zijn vriezer graag onderhoudsarm wil houden. Toch is er ook een nadeel: de energieklasse is E, wat betekent dat hij niet de meest energiezuinige optie is. De jaarlijkse energiekosten zijn 73 euro.

Type vriezer: Tafelmodel met No Frost en Supervriezen

De AEG ATB68E7NW is een tafelmodel vriezer, wat betekent dat hij redelijk compact is en makkelijk te plaatsen in kleinere keukens of zelfs in een schuur of garage. Wat dit model echt onderscheidt, is de No Frost-functie. Iedereen die ooit een vriezer heeft moeten ontdooien weet hoeveel gedoe dat is. Met No Frost hoef je dat niet meer te doen, en dat is echt een enorme tijdsbesparing. Daarnaast beschikt de vriezer over een Supervriezen-functie, wat helpt om de kwaliteit van vers ingevroren producten zoals zalm of biefstuk te behouden. Dit zorgt ervoor dat de temperatuur in de vriezer tijdelijk wordt verlaagd, zodat nieuwe items snel kunnen worden ingevroren zonder de andere producten te ontdooien.

Stroomverbruik: Energielabel E met een jaarlijks verbruik van 182 kWh

De AEG ATB68E7NW komt met een energielabel E, wat niet het meest indrukwekkend is als je op zoek bent naar een energiezuinige vriezer. Met een jaarlijks energieverbruik van 182 kWh kun je een stijging in je energierekening verwachten. De energiekosten per jaar worden geschat op 73 euro, wat wel een overweging waard is als je van plan bent om op je energierekening te besparen.

Bouwkwaliteit: Basisklasse model

De bouwkwaliteit van de AEG ATB68E7NW is geclassificeerd als basisklasse. Dit geeft aan dat het apparaat betrouwbaar is, maar niet gebouwd is om een leven lang mee te gaan. De bouwkwaliteit kan invloed hebben op hoe lang je plezier hebt van je aankoop. Daarom, als je op zoek bent naar een duurzaam model, is dit misschien niet de beste keuze voor je.

Inhoud: Netto inhoud van 88 liter

De AEG ATB68E7NW heeft een netto inhoud van 88 liter, wat betekent dat hij aan de kleinere kant is. Dit is genoeg voor 1 tot 2 personen, maar als je een groter gezin hebt of graag veel voorraad in huis hebt, dan zou je kunnen overwegen om een groter model te kiezen. De kleinere omvang is echter een voordeel als je beperkte ruimte hebt.

Geluidsniveau: 40 dB

Met een geluidsniveau van 40 dB valt de AEG ATB68E7NW in de categorie 'luid'. Dit kan voor sommige mensen als storend worden ervaren, vooral als de vriezer in een open keuken of nabij een leefruimte staat. Als je een stil apparaat zoekt, zijn er betere opties beschikbaar.

Geschikt voor schuur of garage: Ja, mits boven 10 graden

Dit model is ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, maar er zijn wel voorwaarden aan verbonden. De temperatuur moet boven de 10 graden blijven om te zorgen dat de vriezer efficiënt blijft werken. Als je van plan bent om deze vriezer in een buitenshuis ruimte te plaatsen, is het belangrijk om rekening te houden met de temperatuur om ervoor te zorgen dat hij goed blijft functioneren.