Koelhouden.nl

AEG RTS413D1AW

Bekijk de goedkoopste AEG RTS413D1AW

De AEG RTS413D1AW is te koop bij

Review
AEG RTS413D1AW

De AEG RTS413D1AW is een energiezuinige tafelmodel koelkast met een klein vriesvak van 15 liter. Het heeft een ruime groentelade en binnenverlichting. Het vriesgedeelte is handig voor het bewaren van diepvriesproducten, maar moet ongeveer 6 keer per jaar ontdooid worden.

Met een energieklasse D verhoogt deze koelkast jouw energierekening met ongeveer 44,8 euro per jaar. De bouw- en koelkwaliteit zijn respectievelijk in de basisklasse en middenklasse. Met een netto inhoud van 130 liter is deze koelkast geschikt voor 1-2 personen. Het geluidsniveau van 38 dB wordt als luid beschouwd, dus het is niet de beste keuze als je op zoek bent naar een stille koelkast.

Deze koelkast is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Het heeft geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn als je regelmatig verse producten wilt bewaren.

De AEG RTS413D1AW is een tafelmodel koelkast met een klein vriesvak van 15 liter. Het is energiezuinig (energieklasse D) en heeft een gelijkmatige koeling in de gehele koelkast. De groentelade is ruim en er is binnenverlichting aanwezig.

Vrijstaande tafelmodel koelkast met vriesgedeelte.

De AEG RTS413D1AW is een vrijstaand tafelmodel koelkast met een vriesgedeelte. Het vriesgedeelte is handig voor het bewaren van diepvriesproducten. Helaas heeft deze koelkast geen anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je het vriesgedeelte ongeveer 6 keer per jaar moet ontdooien. Dit kan wat extra onderhoud met zich meebrengen, maar het is een kleine prijs om te betalen voor de handige opslagruimte die deze koelkast biedt.

Tafelmodel koelkast met hoog energieverbruik.

De AEG RTS413D1AW tafelmodel koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een jaarlijks energieverbruik van 112 kWh, zal deze koelkast jouw energierekening met ongeveer 44,8 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op jouw maandelijkse kosten.

Tafelmodel koelkast met basisklasse bouwkwaliteit.

De AEG RTS413D1AW tafelmodel koelkast heeft een bouwkwaliteit in de basisklasse. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast mogelijk minder lang zijn dan bij een model in de topklasse. Wat betreft de koelkwaliteit valt deze in de middenklasse. Dit houdt in dat de koelkast voldoende koelvermogen heeft om jouw etenswaren op de juiste temperatuur te houden. Met deze koelkast kun je dus op een betrouwbare manier jouw voedsel koel bewaren.

Tafelmodel koelkast met voldoende capaciteit voor klein huishouden.

De AEG RTS413D1AW tafelmodel koelkast heeft een netto inhoud van 130 liter, wat geschikt is voor 1-2 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 115 liter, wat ruim voldoende is voor het bewaren van verse producten. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 15 liter, wat klein is maar nog steeds handig voor het bewaren van bevroren voedsel. Al met al biedt deze koelkast voldoende capaciteit voor een klein huishouden.

Luid geluidsniveau, niet stil, niet storend.

Het geluidsniveau van de AEG RTS413D1AW tafelmodel koelkast is 38 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen, maar het zou niet storend moeten zijn. Het valt in de normale categorie van geluidsniveaus, wat betekent dat het niet als stil kan worden beschouwd. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit misschien niet de beste keuze voor jou.

Tafelmodel koelkast voor extra koelruimte buiten keuken.

De AEG RTS413D1AW tafelmodel koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben buiten hun keuken. De koelkast heeft voldoende ruimte om etenswaren en drankjes op te slaan, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot gekoeld voedsel wanneer je het nodig hebt. Het compacte formaat van deze tafelmodel koelkast zorgt ervoor dat hij niet veel ruimte inneemt in de schuur of garage, terwijl hij toch voldoende capaciteit biedt voor dagelijkse behoeften.

Tafelmodel koelkast voor schuur of garage.

De AEG RTS413D1AW tafelmodel koelkast is geschikt voor gebruik in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius is. Deze koelkast beschikt echter niet over een vershoudzone. Dit betekent dat je jouw verse producten niet op een speciale temperatuur kunt bewaren om ze langer vers te houden. Het ontbreken van een vershoudzone kan een nadeel zijn als je regelmatig verse producten wilt bewaren en hun versheid wilt behouden.