Koelhouden.nl

ATAG BCD75102AD

Bekijk de goedkoopste ATAG BCD75102AD

De ATAG BCD75102AD is te koop bij

Review
ATAG BCD75102AD

De ATAG BCD75102AD is een inbouwkoelkast met 1 deur, geschikt voor 2-3 personen. Het heeft 5 glazen plateaus die je kunt aanpassen voor meer ruimte. Onderin is er een groentelade voor verse groenten. De koelkast heeft een superkoelen functie om nieuwe boodschappen snel af te koelen. Het model is speciaal ontworpen om naadloos in jouw keuken te passen en heeft geen vriesgedeelte, waardoor er meer ruimte is voor verse producten.

Het energieverbruik is relatief hoog, met een jaarlijks verbruik van 96 kWh en energiekosten van 38,4 euro. De bouw- en koelkwaliteit zijn middenklasse, betrouwbaar maar niet geavanceerd. De netto inhoud van het koelgedeelte is 160 liter, geschikt voor een huishouden van 3-4 personen. Het geluidsniveau is normaal, met 36 dB. De koelkast is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Helaas heeft het geen vershoudzone, wat kan leiden tot sneller bederven van producten.

De ATAG BCD75102AD is een inbouwkoelkast met 1 deur en is geschikt voor 2-3 personen. Het heeft 5 glazen plateaus waarop je je favoriete etenswaren kunt bewaren. Je kunt de plateaus aanpassen voor meer ruimte. Onderin bevindt zich een groentelade waarin je je verse groenten kunt bewaren. De koelkast heeft een superkoelen functie om nieuwe boodschappen snel af te koelen.

Inbouw koelkast zonder vriesgedeelte, anti-ijsvorming, praktisch en efficiënt.

De ATAG BCD75102AD is een inbouw koelkast met een enkele deur. Het model is speciaal ontworpen om naadloos in jouw keuken te passen. Deze koelkast heeft geen vriesgedeelte, waardoor je meer ruimte hebt voor het koelen van je verse producten. Daarnaast beschikt de koelkast over anti-ijsvorming, wat betekent dat je geen tijd hoeft te besteden aan het ontdooien van de vriezer. Met de ATAG BCD75102AD haal je een praktische en efficiënte koelkast in huis.

Niet energiezuinige inbouw koelkast met hoog verbruik.

De ATAG BCD75102AD inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een jaarlijks energieverbruik van 96 kWh en energiekosten van 38,4 euro, is deze koelkast niet de meest energiezuinige optie op de markt. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare koelkast met basisklasse koelkwaliteit.

De ATAG BCD75102AD inbouw 1-deurs koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. Hoewel het niet het hoogste niveau van bouwkwaliteit heeft, kan het nog steeds een goede keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare koelkast. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze in de basisklasse. Dit betekent dat het de basisvereisten voor het koelen van voedsel kan vervullen, maar het kan mogelijk niet de meest geavanceerde koelprestaties bieden.

Inbouw koelkast met normale grootte en voldoende ruimte.

De ATAG BCD75102AD inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 160 liter, wat valt binnen de normale grootte voor een koelgedeelte. Dit betekent dat de koelkast voldoende ruimte biedt voor het opslaan van voedsel en dranken voor een huishouden van 3-4 personen. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de netto inhoud van het vriesgedeelte, dus het is onduidelijk of deze koelkast een vriesruimte heeft. Over het algemeen lijkt de capaciteit van deze koelkast geschikt te zijn voor een gemiddeld gezin.

Stille koelkast met geluidsniveau van 36 dB.

Het geluidsniveau van de ATAG BCD75102AD inbouw 1-deurs koelkast is 36 dB, wat valt binnen de normale categorie. Volgens de vuistregel wordt een geluidsniveau vanaf 39 dB als luid beschouwd, dus deze koelkast is relatief stil. Met een geluidsniveau van 36 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit maakt de ATAG BCD75102AD een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een stille koelkast.

Inbouw koelkast voor buiten met efficiënt koelsysteem.

De ATAG BCD75102AD inbouw 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende opbergruimte en heeft een efficiënt koelsysteem om voedsel en drankjes op de juiste temperatuur te houden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Koelkast zonder vershoudzone kan producten sneller bederven.

De ATAG BCD75102AD inbouw 1-deurs koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt namelijk voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.