Koelhouden.nl

ATAG BCD75178AF

Bekijk de goedkoopste ATAG BCD75178AF

De ATAG BCD75178AF is te koop bij

Review
ATAG BCD75178AF

De ATAG BCD75178AF is een inbouw 1-deurskoelkast met een netto koelinhoud van 300 liter. Het model is geschikt voor de boodschappen van 5 personen of meer en heeft 6 plateaus en 3 DuraFresh vershoudlades.

De temperatuur van de bovenste lade is instelbaar en de koelkast behoudt de versheid van voedsel met CoolFlow luchtcirculatie en aangepaste luchtvochtigheid in de onderste 2 lades. Helaas heeft deze koelkast geen vriesgedeelte en geen anti-ijsvorming functie. Het energieverbruik is relatief hoog met een energieklasse D en een jaarlijks verbruik van 120 kWh.

De bouw- en koelkwaliteit zijn redelijk en de netto inhoud van 300 liter biedt voldoende ruimte voor verse producten. Het geluidsniveau is acceptabel en de koelkast kan in de schuur of garage geplaatst worden, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft de koelkast geen vershoudzone, wat kan leiden tot snellere bederving van producten.

De ATAG BCD75178AF is een inbouw 1-deurskoelkast met een netto koelinhoud van 300 liter. Geschikt voor de boodschappen van 5 personen of meer. Met 6 plateaus en 3 DuraFresh vershoudlades. Temperatuur van bovenste lade is instelbaar. Behoudt de versheid van je voedsel met CoolFlow luchtcirculatie en aangepaste luchtvochtigheid in de onderste 2 lades.

Inbouw koelkast zonder vriesgedeelte en anti-ijsvorming functie.

De ATAG BCD75178AF is een inbouw koelkast met een enkele deur. Het model is speciaal ontworpen om naadloos in jouw keuken te passen. Helaas heeft deze koelkast geen vriesgedeelte, wat een nadeel kan zijn voor mensen die regelmatig diepvriesproducten willen bewaren. Daarnaast beschikt de koelkast niet over een anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je regelmatig handmatig het ijs moet verwijderen. Dit kan tijdrovend en ongemakkelijk zijn.

Energiezuinige inbouwkoelkast met hoger energieverbruik.

De ATAG BCD75178AF inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een jaarlijks energieverbruik van 120 kWh, zal deze koelkast je ongeveer 48 euro per jaar kosten aan energiekosten. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Inbouw koelkast met redelijke betrouwbaarheid en levensduur.

De ATAG BCD75178AF inbouw 1-deurs koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast redelijk zijn. Hoewel het niet het meest duurzame model is, kun je nog steeds lang plezier hebben van je aankoop.

Inbouw koelkast met 300 liter inhoud.

De ATAG BCD75178AF inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 300 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 300 liter, wat betekent dat er voldoende ruimte is om al je verse producten op te slaan. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de netto inhoud van het vriesgedeelte, dus het is onduidelijk of er voldoende ruimte is om diepvriesproducten op te slaan.

Geluidsniveau van koelkast is acceptabel en normaal.

Het geluidsniveau van de ATAG BCD75178AF inbouw 1-deurs koelkast is 36 dB, wat valt binnen de normale categorie volgens de vuistregel. Dit betekent dat de koelkast niet als luid wordt beschouwd, maar ook niet als stil. Het geluidsniveau is acceptabel en zou geen storende factor moeten zijn in je keuken.

Inbouw koelkast voor buiten met efficiënt koelsysteem.

De ATAG BCD75178AF inbouw 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende opbergruimte en heeft een efficiënt koelsysteem om voedsel en drankjes op de juiste temperatuur te houden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Koelkast zonder vershoudzone kan producten sneller bederven.

De ATAG BCD75178AF inbouw 1-deurs koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt namelijk voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.