Koelhouden.nl

Beko B5RCNE365HXB

Bekijk de goedkoopste Beko B5RCNE365HXB

De Beko B5RCNE365HXB is te koop bij

Review
Beko B5RCNE365HXB

De Beko B5RCNE365HXB koel-vriescombinatie is een vrijstaande koelkast met een no-frost vriesgedeelte, waardoor je het nooit hoeft te ontdooien. Met 210 liter koelruimte en No Frost in het vriesgedeelte is er genoeg plek voor boodschappen van 3 of 4 personen. De koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D en een jaarlijks energieverbruik van 198 kWh.

De bouw- en koelkwaliteit zijn topklasse, waardoor de koelkast betrouwbaar en duurzaam is. Met een netto inhoud van 316 liter biedt de koel-vriescombinatie voldoende ruimte om al je etenswaren op te slaan. Het geluidsniveau is 36 dB, wat normaal is. De koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Daarnaast heeft de koelkast een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer kunt bewaren zonder dat ze hun smaak en kwaliteit verliezen.

De Beko B5RCNE365HXB koel-vriescombinatie heeft een HarvestFresh vershoudlade die met verschillende soorten licht werkt, waardoor je eten langer vitamines behoudt. Met 210 liter koelruimte en No Frost in het vriesgedeelte is er genoeg plek voor boodschappen van 3 of 4 personen. Dankzij AeroFlow is het overal even koel en hoef je de vrieslades nooit te ontdooien.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met no-frost vriesgedeelte.

De Beko B5RCNE365HXB is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no-frost vriesgedeelte, wat betekent dat je het nooit hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die ervoor zorgt dat je voedsel langer vers blijft en je geen tijd hoeft te besteden aan het ontdooien van de vriezer. De koel-vriescombinatie biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft een strak design dat in elke keuken past. Met de Beko B5RCNE365HXB heb je een praktische en stijlvolle oplossing voor het bewaren van je etenswaren.

Gemiddeld energieverbruik, redelijk efficiënt, duurzamer leven.

De Beko B5RCNE365HXB koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een jaarlijks energieverbruik van 198 kWh en energiekosten van 79,2 euro, kan je verwachten dat deze koelkast redelijk efficiënt is in termen van energieverbruik. Dit is vooral belangrijk voor mensen die hun energierekening willen verlagen en duurzamer willen leven. Het is echter belangrijk op te merken dat er koel-vriescombinaties op de markt zijn met een hogere energie-efficiëntie, dus als je op zoek bent naar een apparaat met een lager energieverbruik, is het de moeite waard om verder te kijken.

Topklasse bouw- en koelkwaliteit, betrouwbaar en efficiënt.

De Beko B5RCNE365HXB koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast uitstekend zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat het apparaat efficiënt en effectief koelt. Dit zorgt ervoor dat jouw etenswaren op de juiste temperatuur worden gehouden en langer vers blijven.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud voor 3-4 personen.

De Beko B5RCNE365HXB koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 316 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 3-4 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 210 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 106 liter, wat ook als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 90 liter of meer. Met deze capaciteit biedt de koel-vriescombinatie voldoende ruimte om al je etenswaren op te slaan.

Stille koel-vriescombinatie met 36 dB geluidsniveau.

Het geluidsniveau van de Beko B5RCNE365HXB koel-vriescombinatie is 36 dB, wat valt binnen de normale categorie. Met een geluidsniveau van 36 dB is deze koelkast niet luidruchtig en zal het geen storende factor zijn in je huis. Je kunt dus genieten van een rustige omgeving zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Beko B5RCNE365HXB koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Met deze specificatie in gedachten, biedt deze koel-vriescombinatie een handige oplossing voor het bewaren van voedsel en dranken in een externe ruimte zoals een schuur of garage.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langere versheid.

De Beko B5RCNE365HXB koel-vriescombinatie is een geschikte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koelkast met een vershoudzone. Deze functie zorgt ervoor dat je jouw verse producten langer kunt bewaren zonder dat ze hun smaak en kwaliteit verliezen. De vershoudzone biedt een optimale temperatuur en vochtigheidsniveau, waardoor je groenten, fruit en andere verse etenswaren langer vers blijven. Dit is vooral handig voor mensen die regelmatig boodschappen doen en hun verse producten langer willen bewaren.