Koelhouden.nl

Beko B5RCNE366HXB1 Harvest Fresh

Bekijk de goedkoopste Beko B5RCNE366HXB1 Harvest Fresh

De Beko B5RCNE366HXB1 Harvest Fresh is te koop bij

Review
Beko B5RCNE366HXB1 Harvest Fresh

De Beko B5RCNE366HXB1 Harvest Fresh koel-vriescombinatie is geschikt voor 3 of 4 personen en zorgt ervoor dat je etenswaren langer vers blijven. Het geluidsniveau van de koelkast is slechts 35 decibel, waardoor je nauwelijks merkt dat hij aanstaat. Het stofvrije rooster zorgt voor minder onderhoud.

Deze vrijstaande koel-vriescombinatie heeft een no-frost functie, waardoor je nooit meer hoeft te ontdooien. Het energieverbruik is echter iets hoger dan bij apparaten met een hogere energieklasse. De bouw- en koelkwaliteit zijn middenklasse, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. Met een netto inhoud van 316 liter is de capaciteit ruim voldoende voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het geluidsniveau van 35 dB maakt deze koel-vriescombinatie stil. Hij is ook geschikt om in een schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

De vershoudzone zorgt ervoor dat jouw verse producten langer vers blijven.

De Beko B5RCNE366HXB1 Harvest Fresh koel-vriescombinatie is geschikt voor 3 of 4 personen. De HarvestFresh zone zorgt ervoor dat je etenswaren langer vers blijven. Dankzij de luchtcirculatie is het door de hele koelkast even koud en met een geluidsniveau van 35 decibel hoor je nauwelijks dat de koelkast aanstaat. Het stofvrije rooster zorgt voor minder onderhoud.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met no-frost functie.

De Beko B5RCNE366HXB1 Harvest Fresh is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no-frost functie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Het vriesgedeelte is aanwezig, waardoor je gemakkelijk diepvriesproducten kunt bewaren.

Koel-vriescombinatie met energieklasse C, hoger verbruik.

De Beko B5RCNE366HXB1 Harvest Fresh koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het energieverbruik per jaar 165,3 kWh bedraagt. Dit komt neer op een jaarlijkse energiekost van 66,12 euro. Het energieverbruik van deze koel-vriescombinatie valt dus iets hoger uit dan bij apparaten met een hogere energieklasse. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze, vooral als je op zoek bent naar een energiezuinige optie.

Betrouwbare koel-vriescombinatie met goede temperatuurcontrole.

De Beko B5RCNE366HXB1 Harvest Fresh koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. De koelkwaliteit is ook middenklasse, wat betekent dat het in staat is om voedsel op een goede temperatuur te houden. Met deze koel-vriescombinatie kun je dus een betrouwbare en redelijk duurzame aankoop doen.

Koel-vriescombinatie met ruime capaciteit voor 3-4 personen.

De Beko B5RCNE366HXB1 Harvest Fresh koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 316 liter, waarvan 210 liter voor het koelgedeelte en 106 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze specificaties is de capaciteit van deze koel-vriescombinatie ruim voldoende voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Stille koel-vriescombinatie met geluidsniveau van 35 dB.

Het geluidsniveau van de Beko B5RCNE366HXB1 Harvest Fresh koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Volgens de vuistregel wordt een geluidsniveau vanaf 39 dB als luid beschouwd, terwijl een geluidsniveau van 36 t/m 38 dB als normaal wordt beschouwd. Met een geluidsniveau van 35 dB valt deze koel-vriescombinatie dus in de categorie stil. Dit is een positief aspect voor mensen die een stille koelkast prefereren, omdat het apparaat geen storende geluiden zal produceren in de omgeving.

Koel-vriescombinatie voor schuur of garage, flexibel plaatsen.

De Beko B5RCNE366HXB1 Harvest Fresh koel-vriescombinatie is geschikt om in een schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Door de geschiktheid voor een schuur of garage biedt deze koel-vriescombinatie extra flexibiliteit in het plaatsen ervan, waardoor je meer ruimte hebt in je keuken.

Koel-vriescombinatie houdt verse producten langer vers.

De Beko B5RCNE366HXB1 Harvest Fresh koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig verse producten koopt en deze langer wilt bewaren zonder dat ze bederven. Met de vershoudzone van deze koel-vriescombinatie hoef je je geen zorgen te maken over het snel bederven van jouw verse boodschappen.