Koelhouden.nl

Beko B5RCNE406LXBRW

Bekijk de goedkoopste Beko B5RCNE406LXBRW

De Beko B5RCNE406LXBRW is te koop bij

Review
Beko B5RCNE406LXBRW

De Beko B5RCNE406LXBRW koel-vriescombinatie is een praktische en efficiënte koelkast met verschillende handige functies. Het heeft een ruime inhoud van 406 liter, waardoor je voldoende ruimte hebt om al je boodschappen op te bergen. Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien, wat je tijd en moeite bespaart. De bouw- en koelkwaliteit van deze koelkast zijn topklasse, waardoor je langer kunt genieten van je aankoop en je voedsel langer vers blijft.

Met een netto inhoud van 355 liter biedt de koel-vriescombinatie voldoende ruimte om al je etenswaren op te slaan. Het geluidsniveau van 35 dB zorgt voor een rustige en stille omgeving. De koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft het geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die hun verse producten langer willen bewaren.

De Beko B5RCNE406LXBRW koel-vriescombinatie heeft verschillende handige functies, zoals de HarvestFresh vershoudlade en de EverFresh luchtvochtigheidsregeling. Ook heeft het een speciale lade voor kaasjes en een extra ruime vrieslade. Het vriesgedeelte kan ook worden ingesteld als extra koelruimte. Er zijn 4 plateaus om al je yoghurt, beleg en tapashapjes op te bewaren.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Beko B5RCNE406LXBRW is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast heeft een ruime inhoud van 406 liter, waardoor je voldoende ruimte hebt om al je boodschappen op te bergen. De koelkast is voorzien van verschillende handige functies, zoals een snelkoelfunctie en een vakantie-modus. Met de Beko B5RCNE406LXBRW haal je een praktische en efficiënte koelkast in huis.

Gemiddeld energieverbruik, niet de meest energiezuinige optie.

De Beko B5RCNE406LXBRW koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een jaarlijks energieverbruik van 169,73 kWh en energiekosten van 39,03 euro, is deze koelkast niet de meest energiezuinige optie op de markt. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse bouw- en koelkwaliteit, betrouwbaar en efficiënt.

De Beko B5RCNE406LXBRW koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast hoog zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat het apparaat efficiënt en effectief koelt. Dit zorgt ervoor dat je voedsel langer vers blijft en dat je geen zorgen hoeft te maken over bederf.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De Beko B5RCNE406LXBRW koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 355 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 249 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 106 liter, wat ook als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 90 liter of meer. Met deze capaciteit biedt de koel-vriescombinatie voldoende ruimte om al je etenswaren op te slaan.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Beko B5RCNE406LXBRW koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving terwijl je eten vers blijft in deze koel-vriescombinatie.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Beko B5RCNE406LXBRW koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en een langere levensduur van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Koel-vriescombinatie zonder vershoudzone kan bederven versnellen.

De Beko B5RCNE406LXBRW koel-vriescombinatie heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt namelijk voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je verse producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koel-vriescombinatie.