Koelhouden.nl

Beko BSSA315K3SN

Bekijk de goedkoopste Beko BSSA315K3SN

De Beko BSSA315K3SN is te koop bij

Review
Beko BSSA315K3SN

De Beko BSSA315K3SN is een inbouw 1-deurs koelkast met een inhoud van 309 liter. Het heeft verstelbare plateaus, transparante lades voor groenten en een flessenrek voor stabiliteit van wijnflessen. Deze koelkast heeft geen vriesgedeelte en geen anti-ijsvorming functie. Het heeft een energieklasse F, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft.

De bouw- en koelkwaliteit zijn middenklasse, betrouwbaar maar niet van het hoogste niveau. De netto inhoud van het koelgedeelte is 309 liter, wat voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het geluidsniveau is 36 dB, wat als normaal wordt beschouwd. Deze koelkast is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Het heeft ook een vershoudzone, wat handig is voor het langer vers houden van groenten, fruit en vlees.

De Beko BSSA315K3SN is een inbouw 1-deurs koelkast met een inhoud van 309 liter. De koelkast heeft verstelbare plateaus, een sterk veiligheidsglas en transparante lades voor groenten. Het flessenrek zorgt voor stabiliteit van wijnflessen en de deurvakken zijn handig voor het opbergen van ontbijtproducten zoals jam en clotted cream.

Eenvoudige inbouw koelkast zonder vriesgedeelte.

De Beko BSSA315K3SN is een inbouw koelkast met een enkele deur. Dit model heeft geen vriesgedeelte, waardoor het voornamelijk geschikt is voor gebruikers die geen behoefte hebben aan het invriezen van voedsel. Daarnaast beschikt deze koelkast niet over een anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je af en toe handmatig het ijs moet verwijderen om de optimale werking van de koelkast te behouden. Met deze specificaties is de Beko BSSA315K3SN een eenvoudige en praktische keuze voor mensen die op zoek zijn naar een basis inbouw koelkast zonder vriesgedeelte.

Inbouw koelkast met hoog energieverbruik.

De Beko BSSA315K3SN inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse F, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 142 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energierekening met ongeveer 56,8 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op jouw maandelijkse kosten.

Betrouwbare koelkast met basisklasse koelvermogen.

De Beko BSSA315K3SN inbouw 1-deurs koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. Hoewel het niet het hoogste niveau van bouwkwaliteit heeft, is het nog steeds een goede keuze voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare koelkast. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze in de basisklasse. Dit betekent dat het voldoende koelvermogen heeft om je etenswaren op de juiste temperatuur te houden, maar het biedt mogelijk niet de geavanceerde koeltechnologieën die sommige andere modellen hebben.

Inbouw koelkast met grote capaciteit voor groot huishouden.

De Beko BSSA315K3SN inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 309 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 309 liter, wat betekent dat er voldoende ruimte is om al je verse producten op te slaan. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de netto inhoud van het vriesgedeelte, dus het is onduidelijk of er een vriesruimte aanwezig is. Over het algemeen lijkt de capaciteit van deze koelkast groot genoeg te zijn voor een groot huishouden.

Stille en efficiënte koeloplossing, normaal geluidsniveau.

Het geluidsniveau van de Beko BSSA315K3SN inbouw 1-deurs koelkast is 36 dB, wat valt binnen de normale categorie volgens de vuistregel. Dit betekent dat de koelkast niet als luid wordt beschouwd en over het algemeen stil genoeg is voor dagelijks gebruik. Met een geluidsniveau onder de 39 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. De koelkast is dus geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een stille en efficiënte koeloplossing.

Inbouw koelkast geschikt voor schuur of garage.

De Beko BSSA315K3SN inbouw 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, maar alleen als de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Deze koelkast is ontworpen om te functioneren bij normale kamertemperaturen, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt. In een schuur of garage kan de temperatuur 's winters vaak dalen tot onder het vriespunt, wat de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden. Zorg er daarom voor dat de ruimte goed geïsoleerd is en dat de temperatuur boven de aanbevolen 10 graden blijft om optimale prestaties te garanderen.

Koelkast met vershoudzone voor langer vers voedsel.

De Beko BSSA315K3SN inbouw 1-deurs koelkast is voorzien van een vershoudzone, wat een geweldige toevoeging is voor het bewaren van verse producten. In deze zone blijven je groenten, fruit en vlees langer vers en behouden ze hun smaak en textuur. Dit is vooral handig als je regelmatig verse ingrediënten gebruikt in je gerechten. De vershoudzone zorgt ervoor dat je voedsel langer vers blijft, waardoor je minder verspilling hebt en geld bespaart. Het is een functie die je zeker niet wilt missen in een koelkast.