Koelhouden.nl

Beko RCNE366E70ZXBRN Harvest Fresh

Bekijk de goedkoopste Beko RCNE366E70ZXBRN Harvest Fresh

De Beko RCNE366E70ZXBRN Harvest Fresh is te koop bij

Review
Beko RCNE366E70ZXBRN Harvest Fresh

De Beko RCNE366E70ZXBRN is een koel-vriescombinatie met HarvestFresh technologie. De koelkast heeft verschillende kleuren en lichten die ervoor zorgen dat je blauwe bessen, tomaten en sla langer vers blijven. Met een geluidsniveau van 33 decibel is het apparaat bijna geruisloos.

De luchtcirculatie zorgt ervoor dat het bovenin de koelkast net zo koud is als onderin. Het vriesgedeelte heeft 3 lades en dankzij No Frost hoef je nooit meer te ontdooien. De koel-vriescombinatie heeft een energieklasse B en een netto inhoud van 323 liter, geschikt voor 3-4 personen. Het geluidsniveau is 33 dB, waardoor het apparaat als stil kan worden beschouwd.

De koelkast is geschikt om in een schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. De koel-vriescombinatie heeft ook een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden.

De Beko RCNE366E70ZXBRN is een koel-vriescombinatie met HarvestFresh technologie. De verschillende kleuren en lichten in de koelkast zorgen ervoor dat je blauwe bessen, tomaten en sla langer vers blijven. Met een geluidsniveau van 33 decibel is het apparaat bijna geruisloos. De luchtcirculatie zorgt ervoor dat het bovenin de koelkast net zo koud is als onderin. Het vriesgedeelte heeft 3 lades en dankzij No Frost hoef je nooit meer te ontdooien.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met no frost functie.

De Beko RCNE366E70ZXBRN Harvest Fresh is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no frost functie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Het vriesgedeelte is aanwezig, waardoor je ook diepvriesproducten kunt bewaren.

Energiezuinige koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik.

De Beko RCNE366E70ZXBRN Harvest Fresh koel-vriescombinatie heeft een energieklasse B, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 133 kWh per jaar, zal deze koelkast ongeveer 53,2 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Dit is een belangrijke specificatie om in gedachten te houden bij het overwegen van de aanschaf van deze koel-vriescombinatie.

Betrouwbare en duurzame koel-vriescombinatie met degelijke prestaties.

De Beko RCNE366E70ZXBRN Harvest Fresh koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. De koelkwaliteit daarentegen is basisklasse, wat inhoudt dat het voldoet aan de basisvereisten voor het koelen van voedsel. Met deze koel-vriescombinatie kun je dus rekenen op een degelijke constructie en voldoende koelprestaties voor dagelijks gebruik.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De Beko RCNE366E70ZXBRN Harvest Fresh koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 323 liter, waarvan 215 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 108 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'groot', aangezien het meer dan 250 liter is. Het vriesgedeelte valt in de categorie 'normaal', met een netto inhoud van 108 liter. Deze koel-vriescombinatie is geschikt voor 3-4 personen, wat betekent dat het voldoende capaciteit heeft om aan de behoeften van een gemiddeld huishouden te voldoen.

Stille koel-vriescombinatie, ideaal voor rustige omgevingen.

Het geluidsniveau van de Beko RCNE366E70ZXBRN Harvest Fresh koel-vriescombinatie is 33 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je nauwelijks merken dat de koelkast aan staat. Dit is ideaal voor mensen die een stille omgeving waarderen, zoals in een open keuken of in de buurt van de slaapkamer. Je kunt dus genieten van een koele en verse opslagruimte zonder gestoord te worden door storende geluiden.

Koel-vriescombinatie voor schuur of garage, langer verse etenswaren.

De Beko RCNE366E70ZXBRN Harvest Fresh koel-vriescombinatie is geschikt om in een schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Door de speciale Harvest Fresh technologie blijven jouw etenswaren langer vers en behouden ze hun smaak. Daarnaast biedt deze koel-vriescombinatie voldoende ruimte voor al jouw boodschappen.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langer vers voedsel.

De Beko RCNE366E70ZXBRN Harvest Fresh koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig verse producten koopt en deze langer wilt bewaren. De vershoudzone is een waardevolle toevoeging aan deze koel-vriescombinatie, waardoor je jouw voedselverspilling kunt verminderen en altijd kunt genieten van verse ingrediënten.