Koelhouden.nl

Beko RSSA290M33XBN

Bekijk de goedkoopste Beko RSSA290M33XBN

De Beko RSSA290M33XBN is te koop bij

Review
Beko RSSA290M33XBN

De Beko RSSA290M33XBN is een zilveren 1-deurs koelkast met een overzichtelijke indeling en genoeg ruimte voor de boodschappen van 5 personen of meer. Het heeft 4 plateaus, 5 deurvakken en 1 grote groentelade. De koelkast heeft geen vriesgedeelte en geen anti-ijsvorming functie. Het heeft een energie-efficiëntieklasse van A+ en een energieverbruik van 135 kWh per jaar.

De bouw- en koelkwaliteit zijn middenklasse, betrouwbaar en duurzaam. De netto inhoud van het koelgedeelte is 286 liter, maar er is geen informatie over het vriesgedeelte. Het geluidsniveau is 38 dB, wat als luid wordt beschouwd. Het is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Het heeft echter geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die regelmatig verse producten willen bewaren.

De Beko RSSA290M33XBN is een zilveren 1-deurs koelkast met genoeg ruimte voor de boodschappen van 5 personen of meer. De koelkast heeft een overzichtelijke indeling met 4 plateaus, 5 deurvakken en 1 grote groentelade. Dankzij de luchtcirculatie is het overal even koud en het geluidsniveau is laag. De deur is gemakkelijk te openen met één hand.

Vrijstaande koelkast zonder vriesgedeelte, energieklasse A+.

De Beko RSSA290M33XBN is een vrijstaande koelkast met een enkele deur. Dit model heeft geen vriesgedeelte, waardoor het alleen geschikt is voor het koelen van voedsel en dranken. Helaas beschikt deze koelkast niet over een anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je regelmatig handmatig het ijs moet verwijderen om de optimale werking van de koelkast te behouden. Desondanks biedt deze koelkast voldoende ruimte voor je dagelijkse boodschappen en heeft het een energie-efficiëntieklasse van A+.

1-deurs koelkast met hoog energieverbruik. Kosten: 54 euro/jaar.

De Beko RSSA290M33XBN 1-deurs koelkast heeft een energieklasse F, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 135 kWh per jaar, zal deze koelkast je ongeveer 54 euro per jaar kosten aan energiekosten. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare en duurzame koelkast met basiskoelkwaliteit.

De Beko RSSA290M33XBN 1-deurs koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. Hoewel het niet het hoogste niveau van bouwkwaliteit heeft, zal deze koelkast nog steeds een behoorlijke levensduur hebben. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze in de basisklasse. Dit betekent dat het de basisvereisten voor het koelen van voedsel zal vervullen, maar het kan niet dezelfde prestaties leveren als een koelkast in de hogere klassen. Desondanks is deze koelkast een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame optie.

Grote koelkast met ruimte voor verse producten.

De Beko RSSA290M33XBN 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 286 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 286 liter, wat betekent dat er voldoende ruimte is om al je verse producten op te slaan. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de netto inhoud van het vriesgedeelte, dus het is onduidelijk of er voldoende ruimte is om diepvriesproducten op te slaan.

Luid geluidsniveau, niet stil, niet storend.

Het geluidsniveau van de Beko RSSA290M33XBN 1-deurs koelkast is 38 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen, maar het zou niet storend moeten zijn. Het valt in de normale categorie van geluidsniveaus, wat betekent dat het niet als stil kan worden beschouwd. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit misschien niet de beste keuze voor jou.

Koelkast voor schuur of garage, geschikt voor buitenruimte.

De Beko RSSA290M33XBN 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast is ontworpen om bestand te zijn tegen de omstandigheden in een schuur of garage en kan dus veilig worden gebruikt in deze omgeving. Het biedt voldoende ruimte voor het bewaren van voedsel en dranken, waardoor je jouw schuur of garage kunt gebruiken als extra opslagruimte zonder je zorgen te hoeven maken over bederf van producten.

Koelkast voor schuur/garage zonder vershoudzone.

De Beko RSSA290M33XBN 1-deurs koelkast is geschikt voor gebruik in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius is. Deze koelkast beschikt echter niet over een vershoudzone. Dit betekent dat je geen aparte ruimte hebt om delicate producten zoals vlees, vis of zuivel langer vers te houden. Het ontbreken van een vershoudzone kan een nadeel zijn voor mensen die regelmatig verse producten willen bewaren en langer willen genieten van hun kwaliteit.