Koelhouden.nl

Beko RSSA315K31WN

Bekijk de goedkoopste Beko RSSA315K31WN

De Beko RSSA315K31WN is te koop bij

Review
Beko RSSA315K31WN

De Beko RSSA315K31WN is een vrijstaande 1-deurs koelkast zonder vriesgedeelte. Met een netto inhoud van 309 liter is er voldoende ruimte voor de wekelijkse boodschappen van 5 personen of meer. De lucht wordt gelijkmatig verspreid, waardoor het bovenin net zo koud is als onderin.

De groentelade met gegolfde bodem zorgt ervoor dat groenten langer vers blijven en er minder eten wordt verspild. Het energieverbruik van deze koelkast is relatief hoog, wat kan leiden tot een verhoging van ongeveer 55,6 euro per jaar op jouw energierekening. De bouw- en koelkwaliteit van de Beko RSSA315K31WN zijn basisklasse, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur mogelijk minder hoog zijn dan bij een topklasse model. Het geluidsniveau van 37 dB wordt als normaal beschouwd, maar als je op zoek bent naar een stille koelkast is dit misschien niet de beste keuze.

Deze koelkast is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Houd er echter rekening mee dat de Beko RSSA315K31WN geen vershoudzone heeft, wat kan leiden tot sneller bedervende producten.

De Beko RSSA315K31WN is een 1-deurs koelkast waarin je overzichtelijk de wekelijkse boodschappen van 5 personen of meer kunt bewaren. De lucht wordt gelijkmatig verspreid, waardoor het bovenin net zo koud is als onderin. De groentelade heeft een gegolfde bodem, waardoor groenten langer vers blijven en er minder eten wordt verspild.

Vrijstaande koelkast zonder vriesgedeelte en anti-ijsvorming.

De Beko RSSA315K31WN is een vrijstaande koelkast met één deur. Dit model heeft geen vriesgedeelte en beschikt niet over anti-ijsvorming.

Koelkast met hoog energieverbruik, verhoogt energierekening.

De Beko RSSA315K31WN 1-deurs koelkast heeft een energieklasse F, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 139 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energierekening met ongeveer 55,6 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op jouw maandelijkse kosten.

Basisklasse koelkast met minder betrouwbaarheid en levensduur.

De Beko RSSA315K31WN 1-deurs koelkast valt in de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast mogelijk minder hoog zijn dan bij een topklasse model. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij je aankoop, aangezien een koelkast met een hogere bouwkwaliteit over het algemeen langer meegaat.

1-deurs koelkast met ruime inhoud voor 5+ personen.

De Beko RSSA315K31WN 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 309 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 309 liter, wat betekent dat er voldoende ruimte is om al je verse producten op te slaan. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de netto inhoud van het vriesgedeelte, dus het is onduidelijk of er voldoende ruimte is om diepvriesproducten op te slaan.

37 dB, normaal geluidsniveau voor 1-deurs koelkast.

Het geluidsniveau van de Beko RSSA315K31WN 1-deurs koelkast is 37 dB, wat volgens de vuistregel als normaal wordt beschouwd. Dit betekent dat de koelkast niet als luid wordt beschouwd, maar ook niet als stil. Met een geluidsniveau van 37 dB zal je waarschijnlijk wel wat geluid horen wanneer de koelkast aanstaat, maar het zou niet storend moeten zijn. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit misschien niet de beste keuze.

Koelkast werkt niet goed onder 10 graden.

De Beko RSSA315K31WN 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, maar alleen als de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit komt doordat de koelkast niet goed functioneert bij lagere temperaturen, wat kan leiden tot problemen met het koelen van voedsel. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het overwegen van het plaatsen van deze koelkast in een koude omgeving zoals een schuur of garage.

1-deurs koelkast zonder vershoudzone, geschikt voor schuur/garage.

De Beko RSSA315K31WN 1-deurs koelkast is een geschikte keuze voor gebruik in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Deze koelkast beschikt echter niet over een vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag verse producten langer willen bewaren. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat bepaalde producten sneller bederven of hun smaak verliezen. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.