Koelhouden.nl

Bosch GSN58AWCV

Bekijk de goedkoopste Bosch GSN58AWCV

De Bosch GSN58AWCV is te koop bij

Review
Bosch GSN58AWCV

De Bosch GSN58AWCV vrieskast valt op door zijn royale capaciteit van 366 liter, waardoor hij voldoende ruimte biedt voor diverse diepvriesproducten. Daarnaast zijn de ijstwister en de BigBox vrieslade handige toevoegingen voor het snel maken van ijsblokjes en het opslaan van grotere items. Het vrijstaande model met een breedte van 70 centimeter is vooral geschikt voor grotere huishoudens die behoefte hebben aan extra vriesruimte.

Wat betreft energieverbruik valt het apparaat in energieklasse C, met een jaarlijkse kostenpost van ongeveer €71. Ondanks dat het niet het meest zuinige model is, zijn de energiekosten nog steeds redelijk. Op het gebied van bouwkwaliteit bevindt het zich in de middenklasse, wat betekent dat het betrouwbaarder is dan basismodellen, maar mogelijk niet zo robuust als topklasse vrieskasten.

Interessante kenmerken zijn het geluidsniveau van 38 dB, wat als ‘normaal’ wordt beschouwd, en de geschiktheid voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden blijft. Deze aspecten maken de Bosch GSN58AWCV een veelzijdige keuze voor diverse huishoudens.

Bosch GSN58AWCV review

De Bosch GSN58AWCV is een indrukwekkende vrieskast die zich kenmerkt door zijn ruime inhoud van 366 liter, waardoor je gemakkelijk al je diepvriesfruit, -pizza's en overgebleven soep kunt bewaren. Deze vrieskast biedt diverse features, zoals een ijstwister voor snelle ijsblokjes en een handige BigBox vrieslade. Maar hoe scoort dit model op verschillende belangrijke aspecten?

Type vriezer: Vrieskast met uitgebreide functies

De Bosch GSN58AWCV is een model uit de categorie 'vrieskast', wat inhoudt dat het een staand model is. Deze vrijstaande vrieskast met een breedte van 70 centimeter is ideaal voor gezinnen die extra vriesruimte nodig hebben. Dankzij de meegeleverde ijstwister heb je in een handomdraai ijsblokjes voor je drankjes. En met de supervriezen-functie worden nieuwe producten snel ingevroren zonder dat de al bevroren producten hun versheid verliezen.

Stroomverbruik: Energieklasse C met jaarlijkse kosten van €71

Deze vrieskast van Bosch heeft een energieklasse C, wat betekent dat het niet het meest energiezuinige model op de markt is. Echter, het jaarlijkse energieverbruik van 178 kWh is relatief redelijk. Hierdoor bedragen de geschatte jaarlijkse energiekosten voor dit model €71. Het is altijd goed om dit in gedachten te houden wanneer je een vrieskast kiest, vooral als je bewust wilt zijn van je energieverbruik.

Bouwkwaliteit: Middenklasse betrouwbaarheid en levensduur

Qua bouwkwaliteit valt de Bosch GSN58AWCV in de middenklasse. Dit betekent dat het betrouwbaarder en duurzamer is dan basisklasse modellen, maar misschien niet zo robuust als topklasse modellen. Ondanks dat je kunt verwachten dat deze vrieskast een behoorlijke tijd meegaat, is het altijd goed om reviews van andere gebruikers te checken voor een breder beeld van de levensduur.

Inhoud: Zeer grote capaciteit van 366 liter

Met een netto inhoud van 366 liter valt de Bosch GSN58AWCV in de categorie 'zeer groot'. Dit maakt het ideaal voor grote gezinnen of degenen die graag in bulk koken en invriezen. De extra diepe BigBox lade is ook een bonus, waardoor je gemakkelijk grotere items, zoals een kalkoen of een stapel diepvriessnacks, kunt opslaan.

Geluidsniveau: Normaal met 38 dB

Het geluidsniveau van deze vrieskast is 38 dB, wat het plaatst in de 'normaal' geluidscategorie. Hoewel het niet fluisterstil is, is het ook niet storend luid. Voor de meeste huishoudens zal dit niveau van geluid waarschijnlijk geen probleem zijn, maar het is altijd goed om te overwegen waar je de vrieskast plaatst in relatie tot leef- of slaapruimtes.

Geschikt voor schuur of garage: Ja, als het boven de 10 graden is

De Bosch GSN58AWCV is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft. Dit is een groot pluspunt voor degenen die extra vriesruimte buiten het hoofdhuis willen hebben. Het is echter belangrijk om de temperatuur in de gaten te houden tijdens de koudere maanden om ervoor te zorgen dat de vriezer optimaal blijft presteren.