Koelhouden.nl

Bosch KGE36AWCA

Bekijk de goedkoopste Bosch KGE36AWCA

De Bosch KGE36AWCA is te koop bij

Review
Bosch KGE36AWCA

De Bosch KGE36AWCA is een energiezuinige koel-vriescombinatie met een netto inhoud van 308 liter, geschikt voor een huishouden van 3-4 personen. De VitaFresh lade zorgt ervoor dat groenten en fruit langer vers blijven, terwijl de FreshSense sensoren zorgen voor een gelijkmatige temperatuur. Het vriesgedeelte heeft een speciale BigBox lade voor het bewaren van veel pizza’s.

Met de Low Frost technologie hoef je de koelkast slechts twee keer per jaar te ontdooien, wat minder onderhoud en meer tijd bespaart. Hoewel de energieklasse C niet de meest energiezuinige optie is, is het nog steeds een redelijk efficiënte keuze. De bouw- en koelkwaliteit van de koel-vriescombinatie zijn voldoende voor dagelijks gebruik. Het geluidsniveau van 38 dB valt binnen de normale categorie en maakt het een stille koelkast.

De koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. De vershoudzone zorgt ervoor dat je jouw verse producten langer vers kunt houden.

De Bosch KGE36AWCA is een energiezuinige koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Dankzij de VitaFresh lade blijven groenten en fruit langer vers. De FreshSense sensoren zorgen voor een gelijkmatige temperatuur. In het vriesgedeelte is er een speciale BigBox lade voor het bewaren van veel pizza's.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met Low Frost technologie.

De Bosch KGE36AWCA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is uitgerust met Low Frost technologie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit is handig omdat het minder onderhoud vereist en je meer tijd bespaart. Met deze koelkast hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming en kun je genieten van een efficiënte en betrouwbare koeling voor al je voedingsmiddelen.

Gemiddeld energieverbruik, redelijk efficiënte en betaalbare koel-vriescombinatie.

De Bosch KGE36AWCA koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 149 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie ongeveer 59,6 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Hoewel dit niet de meest energiezuinige optie is, is het nog steeds een redelijk efficiënte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare koel-vriescombinatie met voldoende opslagruimte.

Betrouwbaar en redelijke levensduur, voldoet aan basisbehoeften.

De Bosch KGE36AWCA koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. Hoewel het niet het meest duurzame model op de markt is, zal het nog steeds voldoen aan de basisbehoeften van de meeste gebruikers. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze ook in de middenklasse. Het apparaat zal je etenswaren op een redelijke temperatuur houden, maar verwacht geen geavanceerde koeltechnologieën of optimale temperatuurregeling. Kortom, de bouw- en koelkwaliteit van de Bosch KGE36AWCA koel-vriescombinatie zijn voldoende voor dagelijks gebruik.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De Bosch KGE36AWCA koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 308 liter, waarvan 214 liter voor het koelgedeelte en 94 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 3-4 personen.

Stille koel-vriescombinatie met geluidsniveau van 38 dB.

Het geluidsniveau van de Bosch KGE36AWCA koel-vriescombinatie is 38 dB, wat valt binnen de normale categorie volgens de vuistregel. Dit betekent dat het geluidsniveau van deze koelkast niet als luid wordt beschouwd. Met een geluidsniveau van 38 dB is deze koel-vriescombinatie stiller dan modellen die 39 dB of meer produceren. Dit is een positief aspect voor mensen die een stille koelkast prefereren.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Bosch KGE36AWCA koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en efficiëntie van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langere versheid.

De Bosch KGE36AWCA koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten wilt bewaren. De vershoudzone is een waardevolle toevoeging aan deze koel-vriescombinatie en zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van verse en smaakvolle producten.