Koelhouden.nl

Bosch KGN362ICF

Bekijk de goedkoopste Bosch KGN362ICF

De Bosch KGN362ICF is te koop bij

Review
Bosch KGN362ICF

De Bosch KGN362ICF is een energiezuinige koel-vriescombinatie met 2 vershoudzones, VitaFresh XXL lade en apart koel- en vriesgedeelte. Het heeft een energieklasse C en een geluidsniveau van 35 dB, waardoor het geschikt is voor ongestoord werken aan de keukentafel.

De koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 321 liter, verdeeld over een koelgedeelte van 218 liter en een vriesgedeelte van 103 liter, wat geschikt is voor een huishouden van 3-4 personen. Het apparaat heeft een topklasse bouw- en koelkwaliteit, waardoor het betrouwbaar en duurzaam is. Daarnaast is het ook geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

De koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden en geld kunt besparen door minder voedsel weg te gooien.

De Bosch KGN362ICF is een energiezuinige koel-vriescombinatie met 2 vershoudzones, VitaFresh XXL lade en apart koel- en vriesgedeelte. Geschikt voor 3-4 personen, bespaart geld op de energierekening en heeft een lage geluidsniveau. Ideaal voor ongestoord werken aan de keukentafel.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met no-frost functie.

De Bosch KGN362ICF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no-frost functie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Het vriesgedeelte is aanwezig, waardoor je gemakkelijk diepvriesproducten kunt bewaren.

Gemiddeld energieverbruik, jaarlijkse energiekosten van 63,6 euro.

De Bosch KGN362ICF koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 159 kWh per jaar, zal deze koelkast ongeveer 63,6 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Dit kan een belangrijke factor zijn om rekening mee te houden bij het kiezen van een koelkast, vooral voor mensen die energiezuinigheid belangrijk vinden. Het is echter ook belangrijk om andere specificaties en functies van de koelkast te overwegen voordat je een definitieve beslissing neemt.

Betrouwbare koel-vriescombinatie met lange levensduur en topklasse koelkwaliteit.

De Bosch KGN362ICF koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van een koelkast, omdat je wilt dat je aankoop lang meegaat. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met de Bosch KGN362ICF koel-vriescombinatie kun je dus vertrouwen op zowel de bouwkwaliteit als de koelkwaliteit.

Koel-vriescombinatie met grote capaciteit voor 3-4 personen.

De Bosch KGN362ICF koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 321 liter, verdeeld over een koelgedeelte van 218 liter en een vriesgedeelte van 103 liter. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Bosch KGN362ICF koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Bosch KGN362ICF koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale koeling en vriesmogelijkheden te garanderen.

Koel-vriescombinatie houdt verse producten langer vers.

De Bosch KGN362ICF koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze zone is speciaal ontworpen om de ideale temperatuur en luchtvochtigheid te behouden, waardoor groenten, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten wilt bewaren. De vershoudzone zorgt ervoor dat je minder voedsel hoeft weg te gooien en bespaart je dus geld.