Koelhouden.nl

Bosch KGN392LDF

Bekijk de goedkoopste Bosch KGN392LDF

De Bosch KGN392LDF is te koop bij

Review
Bosch KGN392LDF

De Bosch KGN392LDF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met diverse technieken om je eten lang vers te houden. Met de VitaFresh lades blijven groenten en fruit vol en vers. Het aparte koelcircuit voorkomt geuroverdracht en met het supervriezen kan je etenswaren snel invriezen. Dankzij de No Frost technologie hoef je het apparaat nooit te ontdooien. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft handige opbergmogelijkheden, zoals verstelbare planken en deurvakken. Met een energieklasse van A++ is deze koelkast ook nog eens energiezuinig.

De Bosch KGN392LDF heeft een topklasse bouw- en koelkwaliteit, waardoor je langer kunt genieten van je aankoop. Met een netto inhoud van 363 liter is deze koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Het geluidsniveau van 35 dB zorgt voor een rustige omgeving. De koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. De vershoudzone zorgt ervoor dat je etenswaren langer vers blijven.

Met de VitaFresh lades blijven groenten en fruit vol en vers. Het aparte koelcircuit voorkomt geuroverdracht en met het supervriezen kan je etenswaren snel invriezen. Dankzij de No Frost technologie hoef je het apparaat nooit te ontdooien. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft handige opbergmogelijkheden, zoals verstelbare planken en deurvakken. Met een energieklasse van A++ is deze koelkast ook nog eens energiezuinig.

De Bosch KGN392LDF is een handige koel-vriescombinatie met diverse technieken om je eten lang vers te houden. Met de VitaFresh lades blijven groenten en fruit vol en vers. Het aparte koelcircuit voorkomt geuroverdracht en met het supervriezen kan je etenswaren snel invriezen.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Bosch KGN392LDF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je het apparaat nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft handige opbergmogelijkheden, zoals verstelbare planken en deurvakken. Met een energieklasse van A++ is deze koelkast ook nog eens energiezuinig. De Bosch KGN392LDF is een betrouwbare en praktische keuze voor iedereen die op zoek is naar een ruime en onderhoudsvriendelijke koel-vriescombinatie.

Gemiddeld energieverbruik, redelijk efficiënte en betaalbare keuze.

De Bosch KGN392LDF koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 203 kWh per jaar, zal deze koelkast ongeveer 81,2 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Hoewel dit niet de meest energiezuinige optie is, is het nog steeds een redelijk efficiënte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare koel-vriescombinatie. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Duurzaam, betrouwbaar en efficiënt koel-vriescombinatie.

De Bosch KGN392LDF koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast uitstekend zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel optimaal gekoeld blijft. Met deze specificaties ben je verzekerd van een duurzame en efficiënte koelkast.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 5+ personen.

De Bosch KGN392LDF koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 363 liter, waarvan 260 liter voor het koelgedeelte en 103 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze specificaties is deze koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Bosch KGN392LDF koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Bosch KGN392LDF koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale koeling en vriesmogelijkheden te garanderen.

Koel-vriescombinatie houdt etenswaren langer vers.

De Bosch KGN392LDF koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, wat een handige functie is om je etenswaren langer vers te houden. In deze zone blijft de temperatuur net iets lager dan in de rest van de koelkast, waardoor bijvoorbeeld groente en fruit langer knapperig en smaakvol blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten wilt bewaren. De vershoudzone is ruim genoeg om verschillende soorten etenswaren in op te bergen en zorgt ervoor dat je minder voedsel hoeft weg te gooien.