Koelhouden.nl

Bosch KGN39AIAT

Bekijk de goedkoopste Bosch KGN39AIAT

De Bosch KGN39AIAT is te koop bij

Review
Bosch KGN39AIAT

De Bosch KGN39AIAT is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no-frost functie, waardoor je nooit meer hoeft te ontdooien. Het apparaat heeft een energieklasse A en een geschatte jaarlijkse energiekost van 41,6 euro, wat zowel milieuvriendelijk als budgetvriendelijk is. De bouw- en koelkwaliteit van de koelkast zijn topklasse, waardoor het apparaat betrouwbaar en duurzaam is.

Met een netto inhoud van 363 liter is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer. Het geluidsniveau van de koelkast is slechts 29 dB, waardoor het als stil kan worden beschouwd. Het apparaat is ook geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Helaas heeft de koel-vriescombinatie geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die hun verse producten langer willen bewaren.

Product: Bosch KGN39AIAT, een zeer stille koelkast (29dB). VitaFresh lade houdt groenten vers, 0-graden zone voor vlees en vis. Ruime koel-vriescombinatie voor 5+ personen. Apart koelcircuit voorkomt geurverspreiding tussen koel- en vriesgedeelte.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met no-frost functie.

De Bosch KGN39AIAT is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no-frost functie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Het vriesgedeelte is aanwezig, waardoor je gemakkelijk diepvriesproducten kunt bewaren.

Energiezuinige koel-vriescombinatie, milieuvriendelijk en budgetvriendelijk.

De Bosch KGN39AIAT koel-vriescombinatie heeft een energieklasse A, wat betekent dat het een energiezuinig apparaat is. Met een energieverbruik van 104 kWh per jaar, zal deze koelkast je helpen om energie te besparen en je energierekening laag te houden. Met een geschatte jaarlijkse energiekost van 41,6 euro, is deze koel-vriescombinatie niet alleen milieuvriendelijk, maar ook budgetvriendelijk. Je kunt erop vertrouwen dat dit apparaat efficiënt werkt en je voedsel op de juiste temperatuur houdt, terwijl het je energieverbruik minimaliseert.

Koel-vriescombinatie met topklasse bouw- en koelkwaliteit.

De Bosch KGN39AIAT koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast uitstekend zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat het apparaat efficiënt en effectief koelt. Dit zorgt ervoor dat je voedsel langer vers blijft en dat je geen zorgen hoeft te maken over bederf. Met de Bosch KGN39AIAT koel-vriescombinatie haal je dus een kwalitatief hoogwaardig apparaat in huis.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 5+ personen.

De Bosch KGN39AIAT koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 363 liter, waarvan 260 liter voor het koelgedeelte en 103 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer, waardoor het voldoende ruimte biedt voor het bewaren van voedsel en dranken.

Stille koel-vriescombinatie met laag geluidsniveau.

Het geluidsniveau van de Bosch KGN39AIAT koel-vriescombinatie is slechts 29 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met dit lage geluidsniveau hoef je je geen zorgen te maken over storende geluiden in je keuken. De koel-vriescombinatie voldoet ruimschoots aan de normale geluidsniveaus en is dus perfect geschikt voor gebruik in een rustige omgeving. Je kunt genieten van een koele en stille omgeving zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Bosch KGN39AIAT koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en efficiëntie te garanderen.

Koel-vriescombinatie zonder vershoudzone kan bederven versnellen.

De Bosch KGN39AIAT koel-vriescombinatie heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt ervoor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het behoud van de versheid van bijvoorbeeld groente, fruit en vlees. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat deze producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koel-vriescombinatie.