Koelhouden.nl

Bosch KGN49XLEA

Bekijk de goedkoopste Bosch KGN49XLEA

De Bosch KGN49XLEA is te koop bij

Review
Bosch KGN49XLEA

De Bosch KGN49XLEA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met handige technieken om je eten vers te houden. Met FreshSense sensoren blijft de temperatuur constant en de VitaFresh lades zorgen voor optimale luchtvochtigheid. Het vriesgedeelte is aanwezig en heeft een no-frost functie, waardoor ontdooien niet nodig is.

Het energieverbruik van deze koel-vriescombinatie is relatief hoog, wat invloed kan hebben op je energierekening. De bouwkwaliteit is topklasse, wat betekent dat de koelkast betrouwbaar en duurzaam is. De koelkwaliteit is echter middenklasse. Met een netto inhoud van 438 liter is deze koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer. Het geluidsniveau van 40 dB wordt als luid beschouwd, dus als je op zoek bent naar een stille koelkast is dit model mogelijk niet de beste keuze.

De koel-vriescombinatie is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie een vershoudzone om je etenswaren langer vers te houden.

De Bosch KGN49XLEA is een 70 cm brede koel-vriescombinatie met handige technieken om je eten goed en lang vers te houden. FreshSense sensoren houden de temperatuur constant en de VitaFresh lades zorgen voor optimale luchtvochtigheid. Met easyAccess plateaus kun je gemakkelijk bij producten achterin de koelkast.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met no-frost functie.

De Bosch KGN49XLEA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no-frost functie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Het vriesgedeelte is aanwezig, waardoor je gemakkelijk diepvriesproducten kunt bewaren.

Koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik, verhoogt energiekosten.

De Bosch KGN49XLEA koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 259 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie jouw energiekosten met ongeveer 103,6 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op jouw energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare koel-vriescombinatie met topklasse bouwkwaliteit.

De Bosch KGN49XLEA koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast hoog zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer plezier hebt van je aankoop. De koelkwaliteit van deze koel-vriescombinatie is echter middenklasse.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 5+ personen.

De Bosch KGN49XLEA koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 438 liter, waarvan 330 liter voor het koelgedeelte en 108 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer, waardoor je voldoende ruimte hebt om al je etenswaren op te slaan.

Luid geluidsniveau, niet geschikt voor stille omgevingen.

Het geluidsniveau van de Bosch KGN49XLEA koel-vriescombinatie is 40 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen, vooral in een stille omgeving. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit model mogelijk niet de beste keuze. Het is belangrijk om rekening te houden met het geluidsniveau bij het kiezen van een koelkast, vooral als je de koelkast in een open keuken of in de buurt van een slaapkamer plaatst.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Bosch KGN49XLEA koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en efficiëntie van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone, geschikt voor schuur/garage.

De Bosch KGN49XLEA koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, wat een handige functie is om je etenswaren langer vers te houden. In deze zone blijft de temperatuur net iets lager dan in de rest van de koelkast, waardoor bijvoorbeeld groente en fruit langer knapperig en smaakvol blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig verse producten koopt en deze langer wilt bewaren. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de omgevingstemperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.