Koelhouden.nl

Bosch KGV33VLEA

Bekijk de goedkoopste Bosch KGV33VLEA

De Bosch KGV33VLEA is te koop bij

Review
Bosch KGV33VLEA

De Bosch KGV33VLEA koel-vriescombinatie is een vrijstaand apparaat met een inhoud van 289 liter, geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het heeft handige functies zoals een flessenrek, VitaFresh groentelade en luchtcirculatie om de temperatuur gelijk te houden. Het apparaat hoeft slechts twee keer per jaar te worden ontdooid dankzij de Low Frost technologie.

Het heeft echter een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft en de energierekening met ongeveer 91,2 euro per jaar verhoogt. De bouw- en koelkwaliteit van deze koel-vriescombinatie zijn basisklasse, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur mogelijk minder hoog zijn. Het heeft een netto inhoud van 289 liter, wat voldoende is voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het geluidsniveau is 39 dB, wat als luid wordt beschouwd.

Het is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft. Het heeft ook een vershoudzone voor het langer vers houden van producten.

De Bosch KGV33VLEA koel-vriescombinatie heeft een inhoud van 289 liter en is geschikt voor een huishouden van 3 of 4 personen. Het apparaat heeft verschillende handige functies, zoals een flessenrek, VitaFresh groentelade met instelbare luchtvochtigheid en luchtcirculatie om de temperatuur gelijk te houden. Ook is er een verstelbare plateau en een BigBox lade voor grote items.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met Low Frost technologie.

De Bosch KGV33VLEA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is uitgerust met Low Frost technologie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit is handig omdat het minder onderhoud vereist en je meer tijd bespaart. Met deze koelkast hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming en kun je genieten van een efficiënte en betrouwbare koeling voor je voedsel.

Koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik, hogere energiekosten.

De Bosch KGV33VLEA koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 228 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie jouw energierekening met ongeveer 91,2 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van dit apparaat.

Koel-vriescombinatie van basisklasse met minder betrouwbaarheid.

De Bosch KGV33VLEA koel-vriescombinatie valt in de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast mogelijk minder hoog zijn dan bij een topklasse model. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij je aankoop, aangezien een koelkast met een hogere bouwkwaliteit over het algemeen langer meegaat.

Koel-vriescombinatie met ruime inhoud voor 3-4 personen.

De Bosch KGV33VLEA koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 289 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 195 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 94 liter, wat als normaal kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 60 tot 90 liter. Deze koel-vriescombinatie biedt dus voldoende ruimte om al je etenswaren op te slaan.

Luid geluidsniveau, niet de beste keuze.

Het geluidsniveau van de Bosch KGV33VLEA koel-vriescombinatie is 39 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het geluidsniveau valt binnen het normale bereik van 36 tot 38 dB, maar het is niet zo stil als koelkasten met een geluidsniveau van 35 dB of lager. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit model mogelijk niet de beste keuze.

Koel-vriescombinatie voor extra opslagruimte buiten keuken.

De Bosch KGV33VLEA koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra opslagruimte nodig hebben buiten hun keuken. De koelkast heeft voldoende capaciteit en functies om aan je behoeften te voldoen, terwijl hij ook bestand is tegen lagere temperaturen in vergelijking met reguliere modellen. Het biedt gemak en flexibiliteit bij het bewaren van voedsel en drankjes buiten je hoofdkeukenomgeving.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone, geschikt voor schuur/garage.

De Bosch KGV33VLEA koel-vriescombinatie is een geschikte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koelkast met een vershoudzone. Deze koel-vriescombinatie biedt de mogelijkheid om je verse producten langer vers te houden dankzij de speciale vershoudzone. Hierin blijven groente, fruit en vlees langer vers en behouden ze hun smaak en textuur. Dit is vooral handig voor mensen die regelmatig verse producten kopen en willen genieten van optimale versheid. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft.