Koelhouden.nl

Bosch KIR41NSE0

Bekijk de goedkoopste Bosch KIR41NSE0

De Bosch KIR41NSE0 is te koop bij

Review
Bosch KIR41NSE0

De Bosch KIR41NSE0 is een inbouw 1-deurs koelkast zonder vriesgedeelte. Met een koelinhoud van 204 liter is hij geschikt voor 3 tot 4 personen. Het geluidsniveau van 35 decibel zorgt voor een rustige omgeving. De koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is.

De bouwkwaliteit is middenklasse en de koelkwaliteit is basisklasse. De netto inhoud van 204 liter biedt voldoende ruimte voor een gemiddeld huishouden. Het geluidsniveau van 35 dB maakt de koelkast stil. De koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Helaas heeft de koelkast geen vershoudzone, waardoor het moeilijker is om verse producten op de juiste temperatuur te bewaren.

De Bosch KIR41NSE0 is een inbouw 1-deurs koelkast met een constante bewaartemperatuur. Met FreshSense sensoren blijft de binnentemperatuur gelijk. Gebruik de MultiBox met gegolfde bodem voor het bewaren van wortels en mango's, en de 4 deurvakken en 4 verstelbare plateaus voor de overige etenswaren. Met een koelinhoud van 204 liter is hij geschikt voor 3 tot 4 personen. Het lage geluidsniveau van 35 decibel zorgt voor een rustige omgeving.

Inbouw koelkast zonder vriesgedeelte, anti-ijsvormingstechnologie. Praktische keuze.

De Bosch KIR41NSE0 is een inbouw koelkast met een enkele deur. Dit model heeft geen vriesgedeelte, waardoor het voornamelijk geschikt is voor gebruikers die geen behoefte hebben aan een apart vriescompartiment. De koelkast is voorzien van anti-ijsvormingstechnologie, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het ontdooien van de koelkast. Met deze specificaties is de Bosch KIR41NSE0 een praktische keuze voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige en efficiënte inbouwkoelkast.

Inbouw koelkast met hoog energieverbruik.

De Bosch KIR41NSE0 inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een jaarlijks energieverbruik van 101 kWh en energiekosten van 40,4 euro, kan je verwachten dat deze koelkast meer energie verbruikt dan andere modellen met een hogere energieklasse. Dit kan resulteren in hogere energierekeningen op de lange termijn. Het is belangrijk om dit in overweging te nemen bij het kiezen van een koelkast, vooral als je op zoek bent naar een energiezuinig apparaat.

Inbouw koelkast met redelijke levensduur en basisklasse koelkwaliteit.

De Bosch KIR41NSE0 inbouw 1-deurs koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. De koelkwaliteit van deze koelkast is echter basisklasse, wat betekent dat het niet de beste prestaties biedt in termen van koeling. Het is belangrijk om te overwegen dat de bouwkwaliteit van invloed kan zijn op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de koelkast, wat resulteert in een langere levensduur.

Inbouw koelkast met normale grootte, geschikt voor 3-4 personen.

De Bosch KIR41NSE0 inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 204 liter, wat valt binnen de normale grootte voor een koelgedeelte. Dit betekent dat de koelkast geschikt is voor 3-4 personen. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de netto inhoud van het vriesgedeelte, dus het is onduidelijk of er een vriesruimte aanwezig is. Over het algemeen biedt deze koelkast voldoende ruimte voor het bewaren van voedsel en dranken voor een gemiddeld huishouden.

Stille inbouw koelkast met 35 dB geluidsniveau.

Het geluidsniveau van de Bosch KIR41NSE0 inbouw 1-deurs koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Volgens de vuistregel wordt een geluidsniveau vanaf 39 dB als luid beschouwd, terwijl een geluidsniveau van 36 t/m 38 dB als normaal wordt beschouwd. Met een geluidsniveau van 35 dB valt deze koelkast dus in de categorie stil. Dit is een positief aspect, aangezien een stille koelkast minder storend kan zijn in een huiselijke omgeving.

Inbouw koelkast voor buitenruimte met efficiënt koelsysteem.

De Bosch KIR41NSE0 inbouw 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende opbergruimte en heeft een efficiënt koelsysteem om voedsel op de juiste temperatuur te houden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Koelkast zonder vershoudzone, niet optimaal bewaren.

De Bosch KIR41NSE0 inbouw 1-deurs koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit betekent dat je jouw verse producten niet op een optimale temperatuur kunt bewaren. Een vershoudzone is namelijk speciaal ontworpen om de ideale omstandigheden te creëren voor het langer vers houden van bijvoorbeeld groente, fruit en vlees. Het ontbreken van een vershoudzone kan een nadeel zijn als je veel verse producten wilt bewaren en hun kwaliteit wilt behouden.