Koelhouden.nl

Bosch KSV29VLEP

Bekijk de goedkoopste Bosch KSV29VLEP

De Bosch KSV29VLEP is te koop bij

Review
Bosch KSV29VLEP

De Bosch KSV29VLEP is een vrijstaande koelkast zonder vriesgedeelte. Het heeft een FitaVresh lade met instelbare luchtvochtigheid om groente en fruit langer vers te houden. De luchtcirculatie zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in de koelkast. Het meegeleverde flessenrek maakt het gemakkelijk om flessen op te bergen. De bouwkwaliteit is van topklasse, waardoor de koelkast langer meegaat. Het energieverbruik is echter relatief hoog, wat kan leiden tot hogere maandelijkse kosten.

De koelkwaliteit is efficiënt en effectief, waardoor voedsel langer vers blijft. De netto inhoud van 290 liter biedt voldoende ruimte voor een huishouden van 5 personen of meer. Het geluidsniveau van 39 dB wordt als luid beschouwd, dus het kan opvallen in een open keuken of kleine ruimte. De koelkast is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Het ontbreekt echter aan een vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die veel verse producten willen bewaren.

De Bosch KSV29VLEP 1-deurs koelkast houdt groente en fruit langer vers in de FitaVresh lade met instelbare luchtvochtigheid. De luchtcirculatie zorgt ervoor dat de temperatuur overal in de koelkast hetzelfde is. Met het meegeleverde flessenrek kun je gemakkelijk een fles wijn of cola opbergen. De topklasse bouwkwaliteit zorgt ervoor dat deze Bosch koelkast langer meegaat.

Vrijstaande koelkast zonder vriesgedeelte, handmatig ijs verwijderen.

De Bosch KSV29VLEP is een vrijstaande koelkast met een enkele deur. Dit model heeft geen vriesgedeelte en is dus alleen geschikt voor het koelen van je etenswaren. Helaas beschikt deze koelkast niet over een anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je regelmatig handmatig het ijs moet verwijderen. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die op zoek zijn naar een onderhoudsvriendelijke koelkast. Desondanks biedt de Bosch KSV29VLEP voldoende ruimte om al je verse producten op te slaan.

1-deurs koelkast met hoog energieverbruik.

De Bosch KSV29VLEP 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een energieverbruik van 109 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energierekening met ongeveer 43,6 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op jouw maandelijkse kosten.

1-deurs koelkast met goede koelkwaliteit en basisklasse bouwkwaliteit.

De Bosch KSV29VLEP 1-deurs koelkast heeft een bouwkwaliteit in de basisklasse, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van het apparaat mogelijk minder lang zijn dan bij modellen met een hogere bouwkwaliteit. De koelkwaliteit daarentegen is van topklasse, wat betekent dat de koelkast efficiënt en effectief koelt. Dit zorgt ervoor dat je voedsel langer vers blijft en dat je optimaal kunt genieten van je aankoop.

Koelkast met grote inhoud voor 5+ personen.

De Bosch KSV29VLEP 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 290 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 290 liter, wat betekent dat er voldoende ruimte is om al je verse producten op te slaan. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de netto inhoud van het vriesgedeelte, dus het is onduidelijk of er voldoende ruimte is om diepvriesproducten op te slaan.

Luid geluidsniveau, let op bij open keuken.

Het geluidsniveau van de Bosch KSV29VLEP 1-deurs koelkast is 39 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het geluidsniveau van een koelkast is belangrijk om rekening mee te houden, vooral als je de koelkast in een open keuken of een kleine ruimte plaatst waar het geluid meer opvalt. Als je op zoek bent naar een stillere koelkast, is het wellicht verstandig om naar modellen te kijken met een geluidsniveau van 35 dB of lager.

Koelkast voor buiten met efficiënt koelsysteem.

De Bosch KSV29VLEP 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende opslagruimte en heeft een efficiënt koelsysteem om voedsel en drankjes op de juiste temperatuur te houden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Koelkast zonder vershoudzone, geschikt voor schuur/garage.

De Bosch KSV29VLEP 1-deurs koelkast is een geschikte keuze voor gebruik in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Deze koelkast beschikt echter niet over een vershoudzone. Dit betekent dat je jouw verse producten niet op een specifieke temperatuur kunt bewaren om ze langer vers te houden. Het ontbreken van een vershoudzone kan een nadeel zijn voor mensen die veel verse producten willen bewaren en langer willen genieten van hun versheid.