Koelhouden.nl

ETNA KCD4178

Bekijk de goedkoopste ETNA KCD4178

De ETNA KCD4178 is te koop bij

Review
ETNA KCD4178

De ETNA KCD4178 is een inbouw koel-vriescombinatie met voldoende ruimte voor 3 tot 4 personen. Het heeft 4 plateaus, een vershoudzone en 3 diepvrieslades. Je kunt gemakkelijk schuiven met de plateaus en de bovenste lade uitschuiven om eenvoudig eten te pakken.

Helaas heeft deze koelkast geen anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je het vriesgedeelte 6 keer per jaar moet ontdooien. Met een energieklasse F heeft deze koel-vriescombinatie een relatief hoog energieverbruik van 269 kWh per jaar, wat jouw energiekosten met ongeveer 107,6 euro per jaar verhoogt. De bouwkwaliteit is middenklasse en de koelkwaliteit is basisklasse.

De netto inhoud van het koelgedeelte is groot met 181 liter en het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 68 liter, wat normaal is. Het geluidsniveau is gemiddeld met 38 dB. Deze koel-vriescombinatie is niet geschikt voor plaatsing in de schuur of garage en heeft geen vershoudzone.

De ETNA KCD4178 is een inbouw koel-vriescombinatie met voldoende ruimte voor eten voor 3 tot 4 personen. Het heeft 4 plateaus, een vershoudzone en 3 diepvrieslades. Je kunt gemakkelijk schuiven met de plateaus en de bovenste lade uitschuiven om eenvoudig eten te pakken.

Inbouw koel-vriescombinatie zonder anti-ijsvorming functie.

De ETNA KCD4178 is een inbouw koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Helaas heeft deze koelkast geen anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je het vriesgedeelte 6 keer per jaar moet ontdooien.

Inbouw koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik.

De ETNA KCD4178 inbouw koel-vriescombinatie heeft een energieklasse F, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 269 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie jouw energiekosten met ongeveer 107,6 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op jouw energierekening op de lange termijn.

Inbouw koel-vriescombinatie met middenklasse bouwkwaliteit en basisklasse koelkwaliteit.

De ETNA KCD4178 inbouw koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. De koelkwaliteit daarentegen is basisklasse, wat inhoudt dat het niet de beste prestaties levert in termen van koeling. Het is belangrijk om te overwegen dat de bouwkwaliteit van invloed kan zijn op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de koelkast, wat resulteert in een langere levensduur.

Inbouw koel-vriescombinatie met grote capaciteit.

De ETNA KCD4178 inbouw koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 249 liter, waarvan 181 liter voor het koelgedeelte en 68 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'groot', aangezien het meer dan 250 liter is. Het vriesgedeelte valt in de categorie 'normaal', met een netto inhoud van 68 liter. Deze koel-vriescombinatie is geschikt voor 3-4 personen, wat betekent dat het voldoende capaciteit heeft om aan de behoeften van een gemiddeld huishouden te voldoen.

Gemiddeld geluidsniveau, geen storende factor in keuken.

Het geluidsniveau van de ETNA KCD4178 inbouw koel-vriescombinatie is 38 dB, wat volgens de vuistregel als normaal wordt beschouwd. Met dit geluidsniveau valt de koelkast niet in de categorie luid (vanaf 39 dB), maar ook niet in de categorie stil (t/m 35 dB). Het geluidsniveau van 38 dB is dus gemiddeld en zou geen storende factor moeten zijn in je keuken.

Niet geschikt voor schuur of garage.

De ETNA KCD4178 inbouw koel-vriescombinatie is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de temperatuur in deze ruimtes vaak fluctueert, wat nadelig kan zijn voor de werking van de koelkast. Daarnaast is de isolatie van deze koel-vriescombinatie niet voldoende om de juiste temperatuur te behouden in omgevingen met extreme temperaturen. Het is daarom aan te raden om deze koelkast binnenshuis te plaatsen, waar de temperatuur constant is en de koelkast optimaal kan functioneren.

Koel-vriescombinatie zonder vershoudzone, verse producten bederven sneller.

De ETNA KCD4178 inbouw koel-vriescombinatie beschikt niet over een vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer vers willen houden. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn om voedsel langer vers te houden. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat je verse producten sneller bederven, wat natuurlijk zonde is.